Prima pagină » National » Val de autodenunturi la DNA in dosarul judecatorilor corupti
Val de autodenunturi la DNA in dosarul judecatorilor corupti

Val de autodenunturi la DNA in dosarul judecatorilor corupti

23 mai 2014, 16:01,
Echipa BZI.ro în National
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:435894;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au inregistrat un val de autodenunturi, in dosarul celor patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, arestati si cercetati pentru coruptie. Astfel, in ultimele zile, mai multi practicieni in insolventa si lichidatori judiciari ar fi sesizat fapte de coruptie. Cele mai multe persoane audiate sunt practicieni in insolventa si lichidatori judiciari, iar unii dintre acestia au denuntat fapte ale celor patru judecatori arestati sau au formulat autodenunturi legate de magistrati.
Citeste si BOGATII ROMANIEI, CONTROLATI: Fiscul va verifica 2.000 de persoane cu averi mari
 
Unul dintre practicienii in insolventa audiati la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a aratat ca i-ar fi oferit un ceas de 2.000 de euro unuia dintre magistratii arestati. Audierile in acest caz vor continua, fiind „foarte probabil” ca in fata anchetatorilor sa ajunga si alti judecatori de la Tribunalul Bucuresti.
Citeste si Cei 4 judecatori de la TB acuzati de fapte de coruptie au fost arestati preventiv
Judecatorii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Roventa si Ciprian Sorin Viziru, toti de la Tribunalul Bucuresti – Sectia a VII-a civila, acuzati ca primeau bani si bunuri pentru interventii in dosare de insolventa, au fost arestati preventiv, printr-o decizie luata marti de Curtea de Apel Bucuresti, la propunerea procurorilor anticoruptie. Cei patru au atacat decizia la instanta suprema, contestatia fiind judecata vineri, potrivit mediafax.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`