Prima pagină » Titlurile zilei » „Văduva neagră” de la Iași, într-o colecție de fotografii provocatoare pe rețelele de socializare! Rareori îi lipsește paharul din mână (EXCLUSIV)

„Văduva neagră” de la Iași, într-o colecție de fotografii provocatoare pe rețelele de socializare! Rareori îi lipsește paharul din mână (EXCLUSIV)

22 iun. 2022, 02:00, 23 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

„Văduva neagră” de la Iași, pe numele ei real Adina Iuliana Ghervase, a postat de-a lungul timpului fotografii incendiare pe rețelele de socializare. În multe ipostaze apare cu paharul în mână, iar țigara nu lipsește din peisaj

„Văduva neagră” de la Iași sau Adina Iuliana Ghervase, femeia care a omorât 4 oameni după ce s-a urcat băută la volan, poza până nu demult într-o adevărată divă pe rețelele de socializare. Gurile rele spun că Adina Iuliana Ghervase revenise la obiceiurile pe care le avea în urmă cu aproape 20 de ani, când obișnuia să se „infiltreze” printre arabii veniți la UMF pentru studii și să petreacă până în zorii zilei. Adina, pe vremea când era o puștoaică, adică pe la vârsta de 19-20 de ani, a fost condamnată la închisoare pentru că, împreună cu niște arabi, a sechestrat și lovit un bărbat, cu care aceasta avea o relație.

Adina Iuliana Ghervase, sufletul petrecerilor

Tot gurile rele spun că Adina era o tânără efervescentă, care era întotdeauna sufletul petrecerilor. Nu se sfia să consume alcool sau să fumeze, iar aceste obiceiuri pare să le fi păstrat până în noaptea în care a adus moartea în sânul a 4 familii din Iași. Reporterii BZI au căutat să ia legătura cu mai mulți apropiați ai femeii. Din nefericire, nu au fost prea mulți care să aibă cuvinte de laudă despre „Văduva neagră”. Aceasta nu a avut noroc în dragoste (unii spun că din cauza ei s-au sfârșit mai multe relații). În ultima vreme, aceasta ar fi consumat destul de des alcool. Desigur, acestea sunt spusele apropiaților femeii. Fiecare este liber să facă ceea ce vrea și să consume cât alcool dorește, atâta vreme cât nu pune viața celor din jur în pericol.

„Văduva neagră”, o criminală sexy

„Văduva neagră” a postat pe rețelele de socializare zeci de fotografii în ipostaze provocatoare. Decolteul adânc, rochiile mulate și pantofii cu toc înalt erau nelipsite. De asemenea, în unele fotografii, femeia își etalează și un tatuaj. Vă reamintim că Adina Iuliana Ghervase, femeia care și-a trecut numele pe lista criminalilor din Iași, și-a transformat autoturismul la volanul căruia se afla când a ucis într-o torpilă. Din câte se pare, aceasta conducea cu mult peste 100 de kilometri pe oră, iar unele voci spun că ar fi avut în jur de 160 de kilometri pe oră. Desigur, nefiind depistată de vreun aparat radar, este aproape imposibil de estimat cu exactitate viteza cu care circula. Totuși, putea autoturismul pe care îl conducea să atingă o asemenea viteză? Răspunsul este da.

Autoturismul pe care îl conducea putea ajunge la 100 de km pe oră în 10 secunde

Adina Iuliana Ghervase se afla la volanul unui Alfa Romeo 147, un autoturism produs după anul 2004, cu un motor de 1,6 litri și 120 de cai putere. Conform specificațiilor, un asemenea autoturism poate atinge 100 de kilometri pe oră în 10 secunde, iar viteza maximă este de 195 de kilometri pe oră. Practic, în noaptea în care a ucis 4 oameni, ar fi putut conduce fără nicio problemă cu peste 100 de kilometri pe oră.

A avut mult noroc pentru că a scăpat fără nicio zgârietură, chiar dacă autoturismul în care se afla a fost distrus aproape în totalitate.

Comentarii
  • Bai tampitule de ziarist o tot tragi langa cu vaduva neagra.Nu e vaduva ca nu ia murit barbatul.Aia care era supranumita asa era pt ca isi otravea barbatii. Sotii adica. Nu ai calca cu masina pe ai altor femei.Bai toti oligofrenii se fac ziaristi acum.

  • Își permite sa bea si sa se distreze. Nu trebuie să fim invidiosi …
    Vinovati sunt si ce i cu lucru in drum si nesemnalizat corespunzător …

  • Ce nu stiti voi dar eu stiu e ca uneori mai baga si alte chestii. Eu asa banuiesc ca a facut si in seara respectiva. O sa vedem pe analize. 🙂

  • E bună haimanaua de pulă!

  • Stați liniștit ca va iesi în câteva luni.
    În locul băuturii i-as propune puțin cuc.

  • Jiji Fermierul

    Basarabeanca cur.va si betiva

  • O scapa JUSTITIA fara probleme !!!!!

  • Instanta TREBUIE sa schimbe incadrarea juridica din omor din culpa in omor calificat! Sunt 4 oameni morti fara vina ce munceau din greu pentru traiul de zi cu zi.A produs suferinta nemasurata aceasta nemernica fara nicio responsabilitate fata de copiii ei ce sigur au fost facuti accidental si pe care nu realiza ca-i are.

  • Poate nu stiti dar vaduva neagra i se zice guristei folcloriste Asa i se zicea si cand a divortat, dardeh, de vreo 2 ani s-a facut femeie serioasa ca la ce urata e si a imbatranit nu mai avea succesul din tinerete cand l-a lasat balta pe barbat-su pe care se face ca il plange acu. O penibila . Lasa ca vin milioanele de euro despagubiri de la asigurari promise de avocatul Acces direct Cuculis care ia jumate.

  • o cooooorva moooooista si mai nou si criminala…..pooooli in git si marsh la pirnaie!!!!!!!

  • 1. Ce sprancene oribile are…

    2. Daca nu i-a murit barbatul de ce maestrul Lucian Sava, autorul acestui articol, o numeste „Vaduva neagra”?

  • As Lumi lider de șpăgi

    Domnule manajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
    s-au dat tichete ,spit Spiridin ,spit Cfr ,spit d3 copii
    Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt mizerabile !

  • Suta în zece secunde e valabilă și pentru trotinetele cele mai ieftine. Doamna drincuise la volanul unei rable care oricum mai avea 1-2 ani până la casare. A rămas fără permis, o mănâncă pârnaia.
    Mai bine vedeți cum o arde melteanul de la Granit cu Tesla și cu Jeep-ul, dacă vă pasă de viețile ieșenilor.

  • Arabu Umefist

    E rupta de pu.la toti araboii slinosi au futu.to si au slobozi.to

  • Arabu Umefist

    Un curvete expirat de pu.li

  • Vaduva Neagra ? Mai bine zis Transexuala din Vaslui ! ptiuuuu drace !!!!

  • Cætatænu furat

    Ce gura mare are…! Ii incape acolo un morcov cu tot cu frunze…

  • AndreiFlorin

    Sa vedem cum i se va zice si in puscarie !? Acolo e noua ei casa

  • Se descurca ea si la puscarie !, stai linistit !, de minora a fost o mare sugatoare , producatoare in combinatii cu toti arabii, mai un sapun , o cafea, un parfum, un castron de bors , o pizza, un club, e producatoare profesionista

  • Imi plac femeile betive :*

  • Vad ca niciunul/niciuna nu a remarcat ce forma au tartacutele din una din poze , un simbol si o obsesie.

  • Pentru Tartarin

    Azi ti-ai luat alt nume, nu-ti mai place Marius. Ai sa explodezi de atâta ciuda și prostie, și ma tem ca nici toți medicii, avocații și milioanele de euro din lume nu te vor vindeca vreodată.
    Tot îți forțezi tu destinul, de tot porți de grija acelei familii.

  • Pentru Tartarin

    Cata frustrare si ura intr-un singur om care habar nu are ce se intampla cu adevarat in acea familie. Daca nu ai nimic bun de spus, si preferi sa caci victimele, nu curva criminala, te rog sa iti tai cablul de internet.. ca esti un parlit ofensat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *