Prima pagină » Titlurile zilei » Văduva Neagră de la Iași: a ucis cu sânge rece 4 bărbați cum nu se putea mai sadic, în miez de noapte. Povestea frumoasei mame transformată de alcool în călău (EXCLUSIV)

Văduva Neagră de la Iași: a ucis cu sânge rece 4 bărbați cum nu se putea mai sadic, în miez de noapte. Povestea frumoasei mame transformată de alcool în călău (EXCLUSIV)

18 iun. 2022, 02:00, 35 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Iașul a mai adăugat pe lista neagră încă un criminal. De data aceasta, o tânără mamă care s-a transformat peste noapte în călău. Adina Iuliana Ghervase era până în noaptea de 17 iunie o tânără frumoasă care avea grijă de fiul ei și încerca tot posibilul să treacă peste un divorț care se pare că a afectat-o destul de mult. Soarta a vrut, se pare, să-i dea o palmă grea. A ucis patru oameni, după ce a scăpat de sub control mașina pe care o conducea. Adina a devenit într-o fracțiune de secundă unul dintre cei mai mari criminali ai Iașului. Patru oameni nevinovați au murit din cauza ei. Toate victimele, 7 la număr, erau angajate la Citadin. Patru dintre ele au murit, iar 3 au ajuns în stare gravă la spital.

Luptă contra-cronometru pentru viață

Trebuie precizat că echipa de muncitori era formată din 7 membri. Doar unul dintre ei a scăpat neatins de mașina scăpată de sub control. El a fost cel care a sunat după ajutor. În Păcurari, acolo unde s-a petrecut tragedia, a fost ulterior o adevărată desfășurare de forțe. Mai multe echipaje de prim ajutor au ajuns în zonă și au început o luptă contra-cronometru pentru salvarea victimelor. Din păcate, pentru 4 bărbați nu s-a mai putut face nimic. Leziunile suferite în urma impactului au fost incompatibile cu viața.

Dosar penal pentru „văduva neagră” de la Iași

Pe fir au intrat polițiștii rutieri care au deschis un dosar penal după cumplitul accident.

„În noaptea de 16 spre 17 iunie a.c., am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe raza municipiului Iași. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în accident, a fost implicat un grup de lucrători care ar fi efectuat lucrări la partea carosabilă și două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 39 de ani și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă. În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 4 au fost rănite. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cercetările sunt continuate.”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Adina Ghervase a refuzat continuarea investigațiilor și deplasarea la spital, solicitând medicilor să meargă la domiciliu. La fața locului, medicii au diagnosticat-o cu traumatism cranio-cerebral, cu pierderea cunoștinței pentru o perioadă scurtă de timp.

Inspectorii de la ITM fac anchetă

Pe fir au intrat și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Iași.

„Accidentul care a avut loc în noaptea de 16.06. – 17.06 2022 în jurul orei 01:00 unde au fost accidentată o echipă de muncitori formată din 7 persoane, angajați la SC Citadin SA , din care 4 persoane au decedat și 3 au fost răniți se încadrează în «accident colectiv de muncă», conform legii SSM și va fi instrumentat de ITM Iași. Victimele efectuau lucrări de reparații  la carosabil, pe prima bandă. Programul de lucru pentru intervenție începuse la ora 22:00. În jurul orei 01:00, un autoturism particular, venind cu viteză mare, a urcat pe trotuar unde s-a izbit de un imobil de unde a ricoșat direct în echipa de muncitori. Conducerea ITM a fost prezentă la fața locului imediat după producerea evenimentului, iar la acest moment cercetarea se află în derulare.”, a declarat Costel Grojdea, directorul ITM Iași.

Adina Ghervase, reținută pentru 24 de ore

Trebuie precizat că ieri tânăra s-a prezentat la Poliția Rutieră. Pentru că avea o alcoolemie de peste 0,40 la mie și că a omorât patru oameni. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Mai apoi, femeia a fost dusă în arestul de la IPJ Iași. Cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi va fi propusă pentru arestare preventivă sub acuzațiile de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului. Reporterii BZI au fotografiat autoturismul condus de femeie.

Acesta a fost distrus în mare parte, semn că Adina Ghervase circula cu foarte mare viteză.

Comentarii
  • O nenorocita care merita pedeapsa pe viata! Betiva, fara grija de propriul copil, o julfa care se prezenta la politie ci fusta- n c… dupa ce a fost la mall.

  • Prostia ucide

    Bă, Pavelescule, dar ce titlu ţi-a pus echipa redacţională, neam de neamul tău nu şi-a pus semnătura pe aşa senzaţional! Aşa-i că ştii definiţia cuvintelor văduvă, călău, sadic? Sau a sintagmei „sânge rece”? Jurnaliștii pluii ce sunteți… Altfel, toți „sfinții” care comentează la articolele pe subiectul ăsta, nu au greșit niciodată, nu au băut, nu au condus cu viteză peste limita legală, și-au crescut, supravegheat și educat copiii secundă cu secundă. Fi-mi-ar greață de toți „judecătorii”, viteji și cinstiți doar la tastatură…

  • Ca ea sunt multi.
    Ghiolbani veniti din provincie, mutati la bloc (!) in sat (!) numai ca sa se numeasca „ieseni”.
    Ce e clar ca lumina zilei: in libertate n-o mai duce mult, la ce justitie avem o sa isi faca lumea singura dreptate.

  • Mâine scoateți un articol despre nenorocita asta bețivă și curva că era în depresie??????Toate curvele sunt în depresie ?Daca era seroasa și cu teama de Dumnezeu nu făcea astea.In primul rand ,la ora aceea nu circuli stai acasă că ai copil de crescut,nu consumi alcool și nu te urci la volanul masinii ,nu te îmbraci in halul asta tipic unei femei destrăbălate,nu te ia poliția de la terasa…Nesimtita , chiar nu o mustră conștiința deloc?Mâine ,trebuie să apară un articol in care să spună că îi pare rău ,că era în depresie in timpul divorțului.Noroc de”divorț” că va mai motivați viciile !!

  • Genul aceasta de vietuitoare ..ca nu putem sa Ii numim oameni…gasesc repede un tatic care sa Ii scape de pedeapsa pentru suma corecta…deci nu va faceti iluzii cu justitia din ziua de astazi victimile devin vinovati….

  • Zic ca ar trebui data pe mana familiilor sa si faca dreptate…

  • Provincie … o fi și Iașul vre-un “ București “

  • Apropo de titlu , ce treaba are ”Vaduva neagra ” cu articolul ? zearistu are habar in legatura cu ce fapte sa dat ori se da aceasta denumire ?

  • Cărați-vă la București, provincialilor.
    Vă ustură adevărul că ați venit aici de la coada vacii ! Dar așa e. Stați ca vitele în apartamente la sate, îndatorați pe viață doar ca să vă faceți selfie la Palas. Dar rămâneți tot de la coada vacii, provinciali aciuați la Oraș. Că-i Iași sau Cluj sau București, tot aia e.

  • Nu are nicio scuza nemernica. Bei si te urci la volan. Asta denota prostie crasa. Macar de se oprea in cladire creatura. Ce depresie? Ce suferinta? Dupa divort? Dar familiile indoliate? Cum va intra in examenul de Bacalaureat fiica unuia dintre cei omorati de individa aflata in depresie, cu alcool la bord si cu nesimtirea crasa la purtator? Parca are copil suferinda. Sper sa nu gaseasca clementa niciunde.

  • @Prostia ucide

    Sa-ti luam neamu-n pwla cu mentalitatea ta de encefalopat,data viitoare speram ca in locul acelor muncitori sa fii tu si nemul tau de prosti!

  • Ioneeeleee sunt din Nicolina 2 , născut , crescut … alăptat . Era așa o vorbă … minune-o ce ești !!!

  • Romanul adevarat

    Condoleante familiilor celor decedati! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
    In Romania nu se va face dreptate in astfel de situatii.

  • Se pare ca apar si femei care fac ravagii in trafic, din ce in ce mai des. Unde vom ajunge in ritmul asta? Ce naiba e cu oamenii astia?

  • Homo Gramaticus

    Ionelo, Ionele, „minune-o”.
    Nu stiam ca daca esti alaptat in Nicolina 2 poti scrie ca „vre-un” intelectual de boston sau de dorohoi.
    Dar iata ca ai reusit !

  • Va dati seama ce PSIHOPATA , dupa comiterea crimelor in serie, femeia asta a fugit de la spital si s-a dus sa bea bere la terasa impreuna cu niste prietene, fara nici o jena , fara nici o remuscare, fara sa ii pese de nimic, efectiv o durea in cot de crimele pe care le-a comis. Mai rar o asemenea psihopata.

  • Ioneleeee nascut la buda si alaptat din fata coaielor , haoleo budeneee

  • Vaduva Neagra, interesant titlu. Dar pina acolo, CINE ia dat permis auto la BOARFA asta??????????? Aici e problema…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • lili marinescu

    apropo de anaf …..de 40 de ani de cand merg la coafor si tot make upul nu am primit bon de casa Mergeti de vreo cateva ori si la societatea lui d na chiar daca ea este in arest

  • Prostia Ucide Si cei de la ZDI sunt analfabeti.

  • E jale cu vagaboanedele astea criminale, din cauza lipsei de calciu devin isterice și alcolice

  • BT , am alăptat-o pe măta pe la spate …

  • Curve singure cu copii. E plin netul de ele, niste obosite alcoliste cu figuri , acum au început să ne ucidă romanii care muncesc din greu pentru un ban

  • Mulți de aici sunteți curvele cu pulă din oraș care blocați geamul la mașină după o flegmă în bot

  • Bah ieseanule , cel putin ei nu omoara oameni nevinovati care muncesc, nu distrug familii , nu isi nenorocesc copiii.

  • volan pe dreapta

    o sa scape cu suspendare

    doar daca avea volanul pe dreapta era o problema

    un nene a luat 3 ani cu executare pentru ca a intrat intr-un stalp si l-a daramat, a fost bagat la distrugere si i s-a dat 3 ani cu executare, fara victime omenesti, ghinionul lui: avea masina cu volanul pe dreapta, un jeep micut de padure si de la denivelari a intrat in rezonanta si a topait si intrat in stalp, au dat la stiri

  • Ioneleee sa iti bag corasla in git nesatululeee

  • cu „psihopatul” care a rupt un om in 2 pe trecerea de pietoni, si isi facea grij pt masina, ce se mai aude? E undeva la racoare? NU! Judecatorii cum de l-au lasat liber? Dati numele justitiarilor care l-au lasat liber!
    Politistii cum au lasat-o pe „frumoasa” asta sa plece pur si simplu acasa?
    Iar voi comentati aici care e „vinitura” la Iasi!

  • Vaduva neagră?! Uitați vă un pic la trecutul ei ! Cine e deștept, se prinde.

  • Da, servea numai arabi de la medicina, dimineata, la pranz si seara. Doar de asta a si fost condamnata acu 20 de ani. Unii zic ca fața o tradeaza ca-i coorveta, da’ nu-i adevarat. E lumea rea. Ea e o fata buna si, cum zice prostanul care a scris articolul, „mama frumoasa”

  • Ionică dă la Iași

    Mai bine dă-i corasla lui măta gunoiule

  • Lumea a doua

    Suntem o țară de distruși , nu avem o autobandă spre capitală și nu mai încăpem de BT VS NT …. Popor de curve ce suntem !!!

  • MandruBotosanean

    Nu inteleg, ce legatura au Botosaniul si Dorohoiul? De ce jignesti gratuit? Ambele sunt orase care au dat oameni mari tarii. Dorohoiul este un oras frumos, s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Care e problema? Iasiul este centru universitar. Este normal sa fie frrcventat de studenti din judetele vecine sau in gandirea ta trebuie sa ramanem izolati ca sa fii tu fericit? Iti luam din puritate, iti furam nevasta, casa sau ce? Esti o persoana care are idei preconcepute si care discrimineaza. Gratuit si fara baza solida. Si nu, experientele negative personale nu se pun.

  • Curva Romani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`