Prima pagină » Local » „Văduva neagră”, blonda sexy intrată în topul celor mai mari criminali ai Iașului, a făcut o pasiune pentru judecători. Vrea tot mai des să-i privească în ochi

„Văduva neagră”, blonda sexy intrată în topul celor mai mari criminali ai Iașului, a făcut o pasiune pentru judecători. Vrea tot mai des să-i privească în ochi

27 ian. 2023, 02:00, 1 ,
Dragos Savin în Local

„Văduva neagră” de la Iași vrea să-i lămurească pe judecători că merită să fie pusă în libertate. De când a comis tragedia din Păcurari, Adina Ghervase a tot încercat să scape de după gratii, dar nu a reușit

Adina Ghervase, „văduva neagră” de la Iași, încearcă să scape de după gratii. În urmă cu două zile, Ghervase le-a cerut judecătorilor să fie lăsată în libertate, însă cererea ei nu a fost acceptată.

„Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatei GHERVASE ADINA IULIANA, în prezent aflată în Penitenciarul Bacău, trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat (victime – Cojocaru Ioan, Şutacu Gheorghe, Bounegru Constantin Alexandru și Duca Nicolae Ciprian), tentativă la omor calificat (persoane vătămate – Ivanciu Ion, Celmare Gheorghe şi Acasandrei Nicu Cristian) și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, măsură preventivă luată prin încheiere a judecătorului de drepturi şi libertăţi al Judecătoriei Iași, prelungită ulterior, și menține măsura arestării preventive, dispusă față de inculpata Ghervase Adina Iuliana”, se arată în decizia magistraților.

A fost arestată preventiv la două zile după accident

Adina Ghervase a fost arestată preventiv după ce a produs tragedia din Păcurari.  Amintim că accidentul în care și-au pierdut viața patru muncitori a avut loc în noaptea de 16 iunie 2022. Adina Iuliana Ghervase a devenit „văduva neagră” din Iași după ce într-o fracțiune de secundă i-a ucis pe cei patru bărbați și a rănit încă trei.

În total au fost șapte victime, toate fiind angajate la Citadin. Șoferița care i-a ucis avea o alcoolemie de peste 0,40 la mie. În urma tragediei pe care a produs-o, „văduva neagră” a fost arestată pentru 30 de zile, pe data de 18 iunie 2022.

„Văduva neagră”, sufletul petrecerilor

Adina Ghervase era o tânără efervescentă, ce era întotdeauna sufletul petrecerilor. Nu se sfia să consume alcool sau să fumeze, iar aceste obiceiuri pare să le fi păstrat până în noaptea în care a adus moartea în sânul a patru familii din Iași. Reporterii BZI au căutat să ia legătura cu mai mulți apropiați ai femeii. Din nefericire, nu au fost prea mulți care să aibă cuvinte de laudă despre „văduva neagră”.

Aceasta nu a avut noroc în dragoste, iar unii spun că din cauza ei s-au sfârșit mai multe relații. În ultima vreme, aceasta ar fi consumat destul de des alcool. Desigur, acestea sunt spusele apropiaților femeii. Fiecare este liber să facă ceea ce vrea și să consume cât alcool dorește, atâta vreme cât nu pune viețile celor din jur în pericol.

Comentarii
  • ”Aceasta nu a avut noroc in dragoste dar a stricat mai multe casnicii”……. pai deci apartine strazii !, asta ar fi in stare sa io suga si lu Sfintu Petru sa intre in Rai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *