Prima pagină » Local » „Văduva neagră”, Adina Iuliana Ghervase, avea discernământ când a produs accidentul rutier din Păcurari

„Văduva neagră”, Adina Iuliana Ghervase, avea discernământ când a produs accidentul rutier din Păcurari

06 iul. 2022, 15:32,
în Local

Apar noi detalii în cazul „văduvei negre” din Iaşi. S-a stabilit faptul că Adina Iuliana Ghervase a avut discernământ în momentul în care a produs accidentul rutier. În acest context, politisiţii au cerut ca aceasta să fie expertizata de medicii legişti.

„În urma expertizării medico-legale psihiatrice a inculpatei, comisia medico-legală a stabilit faptul că inculpata a săvârșit faptă cu discernământ” a declarat procuroroul Dragoş Bordianu.

Vă aducem aminte că ieşeanca se urcase la volan după ce a consumat băuturi alcoolice şi a ucis 4 angajaţi ai Citadin.

„În noaptea de 16 spre 17 iunie a.c., am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe raza municipiului Iași.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un grup de lucrători care ar fi efectuat lucrări la partea carosabilă și două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 39 de ani și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă.

În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 4 au fost rănite.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *