Prima pagină » Titlurile zilei » Vacanță de lux în Bulgaria, pe litoral, după jaful de la complexul ERA din Iași! Cu zecile de mii de euro furați în buzunare, moldovenii s-au răcorit în apele mării cu femei frumoase – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Vacanță de lux în Bulgaria, pe litoral, după jaful de la complexul ERA din Iași! Cu zecile de mii de euro furați în buzunare, moldovenii s-au răcorit în apele mării cu femei frumoase – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

11 dec. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Cei doi moldoveni care au comis jaful din complexul ERA din Iași au petrecut o vacanță pe cinste în Bulgaria cu zecile de mii de euro furați. Ambii au trecut ilegal frontiera și au fost însoțiți de femei. Acum se află după gratii și urmează să fie trimiși în judecată

Vacanță de vis după jaful de la complexul ERA din Iași. Cei doi moldoveni care au furat aproximativ 30.000 de euro au plecat cu iubitele la mare la scurt timp după ce alarma a fost dată. Au trecut fraudulos frontiera, iar odată ajunși pe litoral și-au făcut toate poftele.

Acolo au cheltuit mii bune de euro, în timp ce oamenii legii din Iași le căutau urma. Acum, cei doi amici specializați în astfel de jafuri sunt după gratii, iar în curând vor fi trimiși în judecată. Dacă se va dovedi că sunt vinovați, vor sta ceva ani după gratii. Deși cei doi pot fi considerați unii dintre cei mai profesioniști hoți care au dat spargeri în România, au comis o serie de greșeli care i-au făcut pe polițiștii Serviciului de Investigații Criminale (SIC) să-și dea seama cu cine au de-a face.

Jaful de la complexul ERA din Iași, unul aproape perfect

După mai mult de trei luni, polițiștii ieșeni au pus mâna pe autori. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Biroului de Investigații Criminale au identificat doi tineri, de 29 ani, respectiv 30 de ani, ambii din Republica Moldova, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 07 august a.c., cei doi ar fi pătruns în incinta unui centru comercial de pe raza jud. Iași, prin escaladarea acoperișului și din interiorul unei societăți comerciale ar fi sustras aproximativ 30.000 de euro. Astfel, la data de 14 noiembrie a.c., în urma cercetărilor și investigațiilor, polițiștii de investigații criminale cu sprijinul luptătorilor S.A.S Iași au efectuat o percheziție domiciliară în mun. Iași, unde ar fi locuit unul din cei doi bănuiți de comiterea faptei.

După gratii, dar în țări diferite

La mijlocul lunii noiembrie, Ion Chihai a fost arestat la Iași, în timp ce complicele său era arestat în Republica Moldova.

„În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 14 noiembrie a.c., tânărul în vârstă de 30 de ani a fost depistat în imobilul sus menționat. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași. În cursul zilei de 15 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Iași, cu propuneri legale. Cercetările continuă și față de tânărul în vârstă de 29 ani, în prezent, acesta fiind arestat de către autoritățile din Republica Moldova într-o altă cauză penală, în care ar fi cercetate infracțiuni similare”, au mai transmis reprezentanții IPJ Iași.

Cert este că Ion Chihai și complicele său au comis aproape jaful perfect la complexul ERA din Iași.

Comentarii
  • furtul de la era de la targul de antichitati cand se rezolva ????

  • R E A L I T A T E A

    Gunoaiele astea de basarabeni, pe lângă faptul că România le asigură atâtea beneficii cu titlu gratuit, acum se mai apucă și de jafuri?!

  • Hai înapoi Ceaușescu !

    Niste gunoaie , niste mizerii ale societatii.. ar trebui sa li se interzica parasirea teritoriului Republica „CACAT” Moldova

  • Înapoi “ La Republică “ blea !

  • Cam asa sunt vazuti majoritatea romanilor in strainatate. Dupa ce ca le este asigurat un loc de munca bine platit intr-o societate civilizata, ei se apuca de furturi, jafuri, violuri, crime, etc.
    Acum incepe sa se intoarca roata?!

  • Au trecut fraudulos în Bulgaria?

  • Cetatean ROMAN - plata taxe si impozite

    Hai înapoi , Ceaușescu !……curatata ROMANIA de acesti Moldoveni,Ucrainieni…..mortii lor de PANARAME.

  • daca nu recunostea unul din ei nu i gasea in veci!cit depre afirmatiile celor care spun ca s gunoaie moldovenii de ce nu va uitati citi moldoveni lcreaza cinstit si fac cinste tarii !Asa cum noi avem gunoaie si ei au ,dar asta nu inseamna sa judecam la fel pe toate lumea ! destul cei din Cluj si Bucuresti se iau de ieseni degeaba…. sa nu facem si noi greseala asta!

  • JIGODII ORDINARE ! Au gasit in tara asta prea multa intelegere si bun simt si ei se apuca de magarii din astea ordinare. Comportament porcesc, sovietic.

  • Basarabeni prosti, rusificati… acum va inchipuiti cum sunt rusii…

  • Sa ii mai avem si pe astia in UE, vai de capu nostru!

  • Daca eu ma duc in alta tara, respect legea si regulile de acolo, nu? Cei care comit infractiuni trebuie trimisi imediat in tara lor fara posibilitate de intoarcere. Simplu.

    Da’ de unde.. legile, bunul simt si educatia sunt pentru fraieri. 🥲

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *