Prima pagină » Turism » Vacanță de coșmar pentru un român în Antalya. Ce a primit să mănânce la „ultra all inclusive”

Vacanță de coșmar pentru un român în Antalya. Ce a primit să mănânce la „ultra all inclusive”

16 aug. 2024, 11:01,
în Turism

Vacanță de coșmar pentru un turist român care a ales să meargă la mare în Antalya, alegând un sejur la un hotel „ultra all inclusive”. Deși se aștepta să aibă parte de vreme bună, curățenie și răcoare în cameră, dar și mâncare bună, a avut parte de o experiență neplăcută. Și unde mai pui că a plătit și o sumă destul de consistentă pentru cele câteva zile de concediu.

Mulți români aleg să-și petreacă vacanțele la mare în Turcia, în special la resorturile din Antalya. Și cum vara, sejururile sunt tot mai scumpe, turiștii aleg să-și rezerve vacanța cu câteva luni înainte, pentru a scoate din buzunar mai puțini bani. Mulți turiști care aleg Turcia optează pentru această variantă deoarece accesează servicii all-inclusive de înaltă calitate. De data aceasta, un român s-a confruntat cu mari probleme după ce s-a cazat la un hotel ultra all-inclusive în Antalya, potrivit Gândul.

Vacanță de coșmar pentru un român în Antalya

Atunci când te duci în vacanță, te aștepți să te bucuri de vreme bună, curățenie în incinta hotelui, răcoare în cameră, mâncare bună, mai ales dacă ai economisit un an întreg pentru cele câteva zile de concediu.

Însă, din păcate, nu mereu ai parte de un concediu fabulos, ba chiar din contră, poți găsi tot felul de lucruri care îți pot strica vacanța. Recent, un bărbat a postat pe grupul de Facebook „Forum Turcia” experiența deloc plăcută pe care a avut-o în concediu, când s-a cazat la un hotel ultra all inclusive în Antalya.

„A șasea zi la Dosinia luxury resort, Kemer, Beldibi, Antalya, un hotel căruia îi dau maxim 3*, un hotel cu ruși pentru ruși, entertainment mediocru, mâncarea este aceeași în fiecare zi, băuturile sunt contrafăcute, mediocre, scârboase, până și apa îmbuteliată are gust de apă clocită (dacă zic bine), sticlele cu băuturi internaționale, gen Jack Daniels etc., sunt folosite doar ca recipiente și sunt reumplute cu băuturile lor locale, mediocre, pe care nu le poți servi. Sunt multe de spus, nu recomand aceste hotel! P.S: atașez o poză cu un vierme care a ieșit dintr-o chiflă în timp ce mâncam!”, a fost mesajul românului.

Experiențe plăcute la mare în Turcia

La polul opus, există și turiști români mulțumiți de vacanțele petrecute pe litoralul din Antalya. Este și cazul unui român care, împreună cu familia, a plătit 2.000 de euro pentru o vacanță în Turcia. Când a ajuns acolo, a avut parte de surpriza vieții lui. Acesta a povestit ce a primit de mâncare și de băut.

Când a ajuns la fața locului, a avut parte de o surpriză: totul ar fi fost mai bine decât s-ar fi așteptat. Bineînțeles că, au existat câteva detalii care nu l-au mulțumit sută la sută, însă a încercat să nu le bage în seamă, căci erau minuscule.

„De luni am început sejurul, tot cameră cu terasă și acces direct la piscină. Prețul pentru o săptămână a fost foarte mic în comparație cu serviciile, mâncarea și băutura. 2.000 de euro pentru 2 adulți și un copil, camera cu acces direct la piscină, transport propriu cu mașina, cumpărat în 29 septembrie 2023. Hotel foarte ieftin, curat și frumos, cu mult peste altele cu renume cel puțin din punct de vedere al mâncării și băuturii. Personal amabil, curățenie zilnică în camere, alimentare zilnică a frigiderului din cameră. Mâncare și băutura bună și la barurile de lângă plajă, paste, pizza, frigărui, hamburgeri etc.”, a povestit bărbatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *