Prima pagină » Titlurile zilei » Vacanță de coșmar pentru o puștoaică din Iași! S-a îndrăgostit de un tânăr și a plecat în vacanța visurilor ei, la Gura Humorului, dar a fost violată și bătută până și-a uitat numele – EXCLUSIV
Vacanță de coșmar pentru o puștoaică din Iași! S-a îndrăgostit de un tânăr și a plecat în vacanța visurilor ei, la Gura Humorului, dar a fost violată și bătută până și-a uitat numele – EXCLUSIV

Vacanță de coșmar pentru o puștoaică din Iași! S-a îndrăgostit de un tânăr și a plecat în vacanța visurilor ei, la Gura Humorului, dar a fost violată și bătută până și-a uitat numele – EXCLUSIV

15 mart. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Vacanță de coșmar pentru o tânără din Iași. A fost violată și bătută până și-a uitat numele, iar mai apoi a fost scoasă afară, dezbrăcată și fără telefon. Individul a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, dar încă este în libertate

Nicolae D. Talaș, în vârstă de 27 ani, și-a făcut un plan diabolic cu o tânără de numai 19 ani. Cei doi au început să discute pe rețelele de socializare, iar ulterior și-au dat întâlnire. La început, Nicolae D. vorbea foarte frumos cu ea și o surprindea prin diferite gesturi, motiv pentru care tânăra s-a îndrăgostit.

Individul a programat o vacanță la munte, unde ea și-a făcut apariția mai târziu, pentru că a avut niște probleme în familie, pe care a vrut să le rezolve înaintea vacanței. Din nefericire, totul s-a transformat într-un coșmar pentru fată, după ce și-a văzut moartea cu ochii.

Vacanță de coșmar pentru o puștoaică din Iași, după ce a crezut că va avea parte de una amoroasă

Reporterii BZI au aflat că tânăra ar fi fost bătută și violată, iar mai apoi ar fi fost scoasă din camera de hotel. De spaimă, ar fi uitat și cum o cheamă. Pe fir au intrat oamenii legii, iar, în scurt timp, tânărul violator a ajuns pe mâna lor. După ce a fost audiat, individul ar fi fost reținut pentru 24 de ore, iar recent a fost trimis în judecată.

Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea ani grei în spatele gratiilor. Totuși, până atunci mai are de așteptat. În toată această perioadă, tânăra trece prin momente cumplite. Anchetatorii ieșeni se confruntă destul de des cu astfel de povești. Multe tinere se îndrăgostesc de bărbați cunoscuți pe rețelele de socializare, iar apoi ajung să fie violate sau chiar traficate. Metoda este cunoscută drept „Loverboy”.  Metoda „Loverboy” e una dintre practicile folosite pentru a atrage fete în rețele de trafic de persoane.

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane spune că ăsta e modul prin care traficanții de persoane se folosesc de atașamentul emoțional al unei femei pentru a o exploata. Peste mai bine de o lună, Nicolae D. Talaș va ajunge din nou în fața judecătorilor și va afla, cel mai probabil, ce pedeapsă va primi. O astfel de vacanță de coșmar pentru o puștoaică din Iași ar trebui să ridice multe semne de întrebare tuturor tinerelor.

Reporterii BZI au preferat să nu ofere foarte multe detalii din anchetă pentru ca identitatea victimelor să nu fie descoperită.

Comentarii
  • La 19 ani nu mai esti pustoaica.

  • Cat de prost trebuie sa fie ala ! Aia si mai si !
    Da’ criminalii trebuie inchisi.

  • Așa meritați toate fetele!! Sunteți niște proaste. O fata cuminte nu ar face așa ceva.

  • I-a trebuit aventura, aventura a primit.

  • Daca fetili s-ar tine mai mult de scoala si mai putin de Facebook, Instagram, TiK Tok sau alta tampenie menita sa le lobotomizeze, ar gandi cu creierul lor si nu ar mai visa sa fie toate artiste sau futomodele.

  • pentru MIKI : am gasit in sfarsit ce te intereseaza .ieri ai comentat despre un copil de 9 ani geniu,ca nu este interesant. Azi esti judecator,si te bucuri de tragedie . comentarile sunt facute la ora 6:23. Inteleg ca nu prea dormi,poate ai prea multe ganduri. te rog stergi comentariu facut ieri despre karlos. EL este un campion la 9 ani.

  • S-a îndrăgostit pe rețelele de socializare, restul nici nu mai contează.
    Vorbea frumos cu ea, tot pe rețelele.
    În realitate a violat-o in kur, dură realitatea

  • Numai frustati pe aici care nu stiu ce e dragostea ,care nu stiu ce e viata si care critica pe alti dar viata lor este ca vai de ea .Daca nu ati iubit ,daca nu ati gresit cind ati iubit ,daca nu ati facut greseli in viata inseamna ca nu aveti sentimente si traiti numai dupa conventii ca un robot ,vai de voi !sI UN MESAJ PENTRU TINARA -capul sus toti am facut greseli cind am iubit ,treci peste si ai grija data viitoare cind te indragostesti.Viata e frumoasa!

  • Ce ne tot cacaim pe noi cu ,,drepturile,,astea ? Cine exploateaza si profita de semenii lui ca animalul din articol nu mai sunt oameni.E un diavol sub pielea si moca de om.Astia prin lege daca sunt dovediti vinovati trebuie executati la zid si hoiturile arse sai piara numele si amintirea.Macar asa le dispare samanta si sunt salvate alte vieti nevinovate.Un animal uman stie doar de frica de moarte si poate se gandeste de doua ori inainte sa isi bata joc de cineva.Sunt pentru introducerea pedepsei cu moartea in asemenea cazuri fara nici o discutie.Daca esti un animal atunci sa mori ca un animal.

  • A găsit ceea ce a căutat!! Până nu ”ridici coada”, nu te ia nimeni, nu te forțează nimeni! Sunt tare curios, la anii ei, oare la ce se aștepta de la un necunoscut? A crezut că a invitat-o la o pensiune, să o ceară de soție??

  • A violat-o cum? Felatie? Anal? Detalii pls, stire incompleta!

  • Barbatii romani: printre cei mai libidinosi, needucati, nespalati, viciosi si sarantoci. Saraca fata isi dorea o relatie, ce e rau in asta? 🙄 Nu e ca si cum are de unde alege. Sunt extrem de putini astia decenti.

  • 👳‍♂️

    Ew…sigur te arzi cu babuinii..aia is stilati ca au parai si te duc la Dubai ..iti dau si sus si jos , peste tot….romanii ,,e „saraci si proști ,este ? Sigur ti-ai luat o si tu de la un romanaș si acum bărbații români „e „fraieri, este ? Acum ai ,,rage rover” si pozezi in mare lady, este?👀

  • 🤣🤣🤣

    Babuinii sunt ca romanii, sau mai rau, doar ca au bani. Numai povesti libidinoase auzi despre ei. Imi plac barbatii muncitori, inalti, frumosi, educati si destepti. Asa ceva nu exista asa ca nu mi-o iau de la nimeni. Imi pare rau sa te dezamagesc 🥹

  • 👳‍♂️

    Înseamnă ca degeaba ,, o ai ” ! 🤣

  • Mai bine asa, degeaba, decat ca tipa din stirea de mai sus 😬

  • Am tot spus ca ele pe zi ce trece sunt tot mai „disperate” după fericirea vestii lor fără sa cunoască persoana de lansa ea. Lipsa educației de acasă și de la școală. O relație de prietenie se face în timp îndelungat. Căsătoria este ceva serios și se cere responsabilitatea, la fel și iubirea în doi. Viața în doi nu este o joacă. Incostiență.

  • Dar totuși ce credea că i se va întâmpla la o pensiune noaptea cu acel individ? Aștepta să i se spună povești din 1001 nopți?? Părinții ei ce zic? Nu au întrebat-o unde pleacă câteva zile și cu cine? Era majoră la 19 ani ar trebui sa aibe oleacă de creier la mansarda! De curiozitate ce studii avea? Bănuiesc că 4 clase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *