Prima pagină » Actualitate » Vacanță de coșmar pentru o familie de români în Turcia! Soțul a murit într-un accident, sub ochii soției și ai fetiței lor de trei ani
Vacanță de coșmar pentru o familie de români în Turcia! Soțul a murit într-un accident, sub ochii soției și ai fetiței lor de trei ani

Vacanță de coșmar pentru o familie de români în Turcia! Soțul a murit într-un accident, sub ochii soției și ai fetiței lor de trei ani

28 iun. 2024, 10:19,
BZI.ro, în Actualitate

O familie de români a avut parte de o vacanță de coșmar în Turcia. Soțul a murit strivit de o mașină chiar de față cu soția și fetița lor în vârstă de trei ani. În urma accidentului, șoferul vehiculului i-a abandonat pe români în râpă. Femeia a apelat la ajutorul Ministerului Afacerilor Externe, care a confirmat că a facilitat repatrierea.

Vacanță de coșmar pentru o familie de români în Turcia!

Ceea ce trebuia să fie o vacanță de vis în Turcia s-a transformat într-o tragedie pentru o familie de români. Soțul a decedat sub ochii familiei sale. Incidentul s-a petrecut chiar în fața soției și a copilului lor, în vârstă de doar trei ani.

Văduva povestit cum șoferii conduceau agresiv pe drumurile înguste, până când mașina în care se aflau a căzut într-o prăpastie.

„Se mergea cu viteză, muzică tare, cu neglijență, șoferii aruncau cu apă, cântau, dansau. Ne-au încurajat să stăm în picioare. Toată lumea a început să strige: «Nu, nu». El a vrut să tragă puțin de volan să încapă și celălalt. Am căzut în prăpastie. Ne-am rotit de foarte multe ori”, a povestit Alina Butnărescu, soția bărbatului decedat.

Jeep-ul în care se aflau membrii familiei Butnărescu a căzut într-un șanț adânc de aproximativ 5 metri. După ce accidentul a fost raportat la Centrul de Urgență prin apel la 112, la fața locului au sosit echipe medicale. Din păcate, medicii au stabilit că cetățeanul român Constantin Butnărescu (32 de ani) a murit.

Ceilalți pasageri din mașina de teren, Mustafa Atalay, Alina Elena Butnărescu și fetița de 4 ani au fost transportați la spital cu ambulanța după acordarea primului ajutor la fața locului.

În urma accidentului, șoferul vehiculului i-a abandonat pe români în râpă. Femeia a apelat la ajutorul Ministerului Afacerilor Externe, care a confirmat că a facilitat repatrierea. Despre ancheta demarată de autoritățile turce, soția îndolită spune că nu are nicio informație.

Fetița a scăpat miraculos, având doar o zgârietură pe față

Familia Butnărescu se afla în Turcia pentru o vacanță pe care o așteptau cu nerăbdare. Cei doi soți și fiica lor de trei ani erau cazați la un hotel din Alanya, unde au primit un pliant pentru o excursie montană cu mașina de teren. Excursia părea să fie o ocazie perfectă pentru o aventură în natură.

Alături de alte două mașini cu turiști, au pornit la drum fără să preconizeze tragedia care bătea la ușă.

În urma accidentului, fetița de trei ani a scăpat miraculos, având doar o zgârietură pe față.

„Am luat-o în brațe, m-am uitat la ea, am întrebat-o dacă e bine. Mi-a spus că este. Am început să-l strig pe soțul meu: ‘Rareș, Rareș’. Nu l-am auzit, m-am uitat în mașină și nu îl găseam. Apoi l-am văzut sub mașină, prins, cu capul vizibil”, a continuat femeia.

„Ghidul a fugit. Șoferii au fugit. Când ne-am uitat unii la alții, nu era niciun turc, doar noi turiștii. Toți au fugit”, a relatat Alina Butnărescu.

Acum, văduva se străduiește să își aducă soțul acasă pentru înmormântare. În ciuda eforturilor sale și a sprijinului Ministerului Afacerilor Externe, necunoscutele legate de ancheta autorităților turce persistă. Astfel, o familie de români a avut parte de o vacanță de coșmar în Turcia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *