Prima pagină » Actualitate » Vacanță de coșmar pentru doi români, în Italia! Au rămas muți de uimire când au văzut pentru ce au plătit aproape 700 de euro!
Vacanță de coșmar pentru doi români, în Italia! Au rămas muți de uimire când au văzut pentru ce au plătit aproape 700 de euro!

Vacanță de coșmar pentru doi români, în Italia! Au rămas muți de uimire când au văzut pentru ce au plătit aproape 700 de euro!

12 iul. 2024, 08:44,
BZI.ro, în Actualitate

Vacanță de coșmar pentru doi români, în Italia! Aceștia nu și-au închipuit că vor fi obligați să plătească o sumă fabuloasă pentru nimic. Cei doi români au rămas muți de uimire când au văzut pentru ce au plătit aproape 700 de euro. Când au ajuns la fața locului au avut parte de un șoc. Nimic nu părea ca-n pozele de pe internet, realitatea fiind una cruntă. Nervii le-au fost întinși la maxim, încă de când au pășit în hotelul de „trei stele”. Cei doi au împărtășit pățania lor cu restul lumii.

Au rămas muți de uimire când au văzut pentru ce au plătit aproape 700 de euro

Doi români au avut parte de un episod neplăcut în vacanța lor din Italia. Cei doi au vrut să petreacă un concediu de vis, însă totul s-a transformat în coșmar. Au cheltuit aproape 700 de euro pe o cameră dintr-un hotel de trei stele, din Rimini, care nu arăta ca-n poze. Cuplul apucase să trimită un avans, de 319 euro, prin care să rezerve camera respectivă, însă când au ajuns la fața locului s-au schimbat lucrurile. Nimic nu arăta ca-n poze, iar peisajul era dezolant. Mobilierul era vechi, aerul prăfuit, iar condițiile precare.

Surpriza neplăcută a venit atunci când au deschis ușa camerei pentru care plătiseră bani frumoși. Totul era învechit în jurul lor, de la dulap și până la pat, însă lovitura de grație au primit-o în momentul în care au deschis ușa la baie. Atunci, le-a picat „cerul” în cap. Spațiul era foarte mic, murdar, și nici n-aveau o cabină de duș funcționabilă.

„Odată ce ușa a fost deschisă, a venit prima surpriză teribilă: camera era foarte mică, întunecată, cu mobilier vechi, improvizat și insuficient. Dar cel mai rău urmează să vină. În spatele unei uși mici de dulap, indecența unei băi care nu este așa: într-un metru pătrat, o chiuvetă mică și foarte veche, la câțiva centimetri distanță de toaletă. Împreună, ele constituie zona dușului care poate fi identificat doar printr-o scurgere care iese de sub picioarele noastre”, a povestit bărbatul, pentru presa străină.

Au schimbat camera în cele din urmă, însă norocul n-a fost de partea lor. Asta pentru că a doua zi dimineața, cuplul s-a trezit cu furnici în pat. Pentru că se săturaseră de această situație neplăcută, și-au căutat un alt hotel și au decis să facă o sesizare autorităților italiene care se ocupă de cazări și turiști.

Italia, în topul destinațiilor pentru români

Potrivit unui sondaj făcut de Revolut, majoritatea românilor iau în calcul să petreacă vacanța de vară în Grecia (11% din răspunsuri), Italia (8%), Turcia (5%) și Spania (4%). În afara Europei, Egiptul este destinația preferată (1%). Concurența pentru portofelul turiștilor români este acerbă, după cum se vede.

Dacă este să vedem preferințele după genuri și vârste, româncele preferă mai degrabă vacanțele în străinătate (53%), iar bărbații optează mai degrabă pentru concedii în țară (40,3%). GenZ (61,4%) și milenialii (58,6%) sunt fani ai vacanțelor în Europa, iar Generația X se orientează mai ales spre vacanțele pe plan local (45,3%). Românii din vestul țării (60,8%) sunt fani ai vacanțelor în Europa, cei din Muntenia încurajează turismul local (46,8%), iar bucureștenii au cel mai mare procent de răspunsuri în favoarea țărilor din afara Europei (4,9%).

Altfel, doi români au avut parte de o vacanță de coșmar în Italia. Aceștia au rămas muți de uimire când au văzut pentru ce au plătit aproape 700 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *