Prima pagină » Actualitate » Va prelua fiul lui Piedone funcția de primar în Sectorul 5? Radu Oprea: „Nu cred că vinovăția părinților trebuie să se ducă asupra copiilor!”
Va prelua fiul lui Piedone funcția de primar în Sectorul 5? Radu Oprea:

Va prelua fiul lui Piedone funcția de primar în Sectorul 5? Radu Oprea: „Nu cred că vinovăția părinților trebuie să se ducă asupra copiilor!”

12 mai 2022, 16:39,
în Actualitate

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat joi, 12 mai, la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv, iar zvonurile despre cine o să îi preia funcția de primar în cadrul Sectorului 5 au început deja să circule. Un nume vehiculat este chiar Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, care este în aceste momente deputatul PPU – SL afiliat grupului parlamentar PSD.

De altfel, fostul primar al Sectorului 4 spune că este nevinovat şi că îşi duce crucea cu capul sus.

Va prelua fiul lui Piedone funcția de primar?

Va prelua fiul lui Piedone funcția de primar în Sectorul 5? Este întrebarea de pe buzele multora, după ce Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, joi, 12 mai, definitiv, de către magistrații Curţii de Apel Bucureşti la patru ani de închisoare cu executare pentru abuzul în serviciu de care a fost acuzat de anchetatorii DNA și care a condus către cea mai mare tragedie postdecembristă.

Fiind întrebat despre o eventuală susținere a lui Vlad Popescu Piedone din partea PSD, purtătorul de cuvânt al PSD Radu Oprea, a ținut să precizeze că oamenii nu trebuie să fie judecați pe seama greșelilor făcute de părinți. „E mult prea devreme”, a ținut să puncteze Oprea.

„Nu-l cunosc personal (n.r. pe fiul lui Piedone). Chiar nu-l știu. Nu-l cunosc pe domnul Piedone sau pe fiul său. Nu e o decizie în PSD în acel moment, nu aș putea să comentez. Acum nu cred că vinovăția părinților trebuie să se ducă asupra copiilor. Dacă o să fie o decizie (n. r.: de susținere a lui Piedone jr. pentru funcția de primar la Sectorul 5), o să fie o una a filialei Sectorului 5. E mult prea devreme. Cred că gândul nostru ar trebui să fie spre cei care au reușit să supraviețuiască”, a conchis Radu Oprea.

Citește și: Declaraţia unui bărbat ce a fost prezent în clubul Colectiv, după aflarea sentinţei

Cristian Popescu Piedone: „Închisorile sunt pline de oameni nevinovați”

Astăzi, 12 mai, a fost pronunțată sentința definitivă în dosaarul Colectiv. Astfel, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare, sentinţa fiind definitivă.

„Sunt bărbat, am incredere in Dumnezeu si imi voi duce crucea. Îmi voi lua la revedere de la copii, de la nepoti, îi voi ruga să stea uniţi şi să mă aştepte. Nu voi renunta la lupta niciodata, decât când voi muri. Merg cu capul sus. Închisorile sunt pline de oameni nevinovati. Nu e bai. Și la pușcărie tot primar voi fi.

Merg cu demnitate (la penitenciar). Este crucea pe care mi-a dat-o Dumnezeu sa o port. Azi, prin condamnarea mea, m-aș jertfi, daca aș putea aduce înapoi cele 64 de victime nu aș ezita, sunt alții care stau în spatele paravanelor. Mă duc cu demnitate, onoare și respect. Dacă justiția a considerat asta, trăim pe pământ nu în ceruri, mai devreme sau mai târziu vor ieși la iveală.

Nu vreau să jignesc familiile. Cum am spus mai devreme, dacă acei părinți cred că eu, Piedone, le-am omorât copiii, așa să le ajute Dumnezeu. Mă voi întoarce. Am postat un ultim mesaj al meu pe Facebook care nu va înceta să fie activ. Și de astăzi, dacă Piedone a tăcut 27 de ani, de astăzi voi face dezvăluiri.

Cu tot respectul vă spun că avocatul poate să vină să preia gândurile mele. Voi transmite telepatic gândurile mele. Sunteți copii tineri cu toții. Oameni buni, făceți-vă traistele și plecați în altă țară, mai bine slugă în altă țară!” a declarat Piedone, după ce a primit sentinţa.

Acum, toată lumea se întreabă dacă fiul lui Piedone va prelua funcția de primar în Sectorul 5.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024