Prima pagină » Local » USR-iștii penali recurg la violență când nu le convine că sunt luați la rost. Primarul Bacăului Lucian Viziteu l-a îmbrâncit pe viceprimarul care îi reproşa că este penal – VIDEO

USR-iștii penali recurg la violență când nu le convine că sunt luați la rost. Primarul Bacăului Lucian Viziteu l-a îmbrâncit pe viceprimarul care îi reproşa că este penal – VIDEO

24 apr. 2024, 11:24, 3 ,
în Local

Este scandal la Bacău unde primarul penal de la USR, Lucian Viziteu, a recurs la violență după ce viceprimarul l-a interpelat în legătură cu dosarul penale pe care îl are. Lucian Viziteu l-a împins pe viceprimarul Cristian Ghingheș.

USR-ul este partidul care promovează oameni cu probleme penale, oameni cu dosare grele la DNA. Vorbim despre oameni precum Clotilde Armand, Allen Coliban, Dominic Fritz sau Vlad Voiculescu. Nu vorbim despre dosare penale în care aceștia au calitatea de martori ci dosare penale în care aceștia sunt suspecți, posibili infractori de drept comun.

Lucian Viziteu, primarul penal USR de la Bacău recurge la violență

În timpul unei acțiuni electorale în centrul orașului Bacău, viceprimarul Cristian Ghingheș a interpelat pe primarul Lucian Viziteu, membru al USR. Edilul s-a simțit deranjat de afirmațiile viceprimarului care aduceau în discuție existența presupușilor „penali” în administrația locală și l-a împins când acesta încerca să aducă aceste aspecte în atenția sa și a președintelui partidului, Cătălin Drulă. Toată scena a avut loc sub ochii președintelui USR, Cătălin Drulă care pur și simplu nu a intervenit. Ba mai mult, la declarațiile viceprimarului Cristian Ghingheș, Drulă nu a avut nicio reacție și i-a dat cu flit.

Vă imaginați cum USR-ul, un partid care mereu spune că pune oameni corecți, capabili în funcții publice, este acaparat în realitate de toate scursurile societății, de oameni care pur și simplu recurg la violență! Chiar dacă violența nu a fost una dusă la extrem, tot violență este.

Într-o declarație publică, primarul Bacăului a recunoscut că este subiectul unui dosar deschis de DNA Bacău, care investighează acordarea unui apartament de serviciu unei angajate, membră a USR Bacău.

„Am să stric un subiect bun pentru presă de partid și am să anunț eu că în speța cu apartamentul de serviciu în care a locuit, pentru o perioadă, o angajată a primăriei, am fost informat că am statut de suspect, alături de alți funcţionari din primărie. Aștept să se încheie rapid această poveste și am încredere că și procurorii își doresc același lucru”, a scris Viziteu pe Facebook.

Dosarul DNA a fost deschis după ce jurnaliștii locali au dezvăluit cum o angajată a primăriei, membră a USR, ocupă un apartament al instituției conduse de Lucian Viziteu, de peste 100 mp, în centrul orașului, deși are buletin de Bacău.

USR-ul, partidul penalilor violenți care calcă pe toate principiilor normale

Ăsta este partidul în care românii neștiutori își pun speranțele. Ăsta este USR-ul care promovează interzicerea religiei în Europa – cum au fost declarațiile făcute de Clotilde Armand-, ăsta este partidul care dorește eliminarea cuvintele mamă și tată! De ce? Pentru că îi deranjează pe neomarxiști familia tradițională și bunul simț promovat de religie. Ei doresc haos ca să poată controla mulțimile, ca să îi poată umili și a le dicta ce să facă.

Revenind la subiectul penali în funcții publice trebuie precizat faptul că, așa cum e normal, fiecare are prezumția de nevinovăție, dar normal este și eliminarea acestor posibile scursuri din funcții publice până nu își clarifică situația juridică.

În acest context, USR-ul trebuie să-și elimine o bună parte dintre candidații de la cele mai importante primării din țară, dar nu o fac pentru că treaba lor nu este bunăstarea românilor ci implementarea propriei agende, o agendă obscură în care sunt eliminate toate valorile creștine și corecte. Așadar, aceste acte de violență făcute de USR-istul penal primar al Bacăului, Lucian Viziteu sunt reprobabile și ar trebui să existe o consecință, dacă partidului i-ar păsa de corectitudine.

 

Comentarii
  • puneți-le tuturor puliticienilor (și jurnaliei) lopeți în mînă și la săpat șanțuri cu ei!

  • Vreti articol. Explicati publicului cum acest Cristian Ghingheș, si-a facut scoala (masterul) in timpul programului din Primarie in Bucuresti. Fara absolut nicio problema si nesmtit cadideaza iar. Ca doar a facut – un copil si are nevoie de un post caldut la primarie. Atentie si la declaratie de avere. acest Ghingheș este bun prieten cu celebrul tanar avocat cu bube, Bajdechi din Constanta.

  • Cam nesimțit Ghingheș, merita vreo două șuturi în fund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *