Prima pagină » Actualitate » USR-ista din Timișoara care a pus la cale un flagrant ca pe vremea Securității a început să plângă în direct pe un LIVE
USR-ista din Timișoara care a pus la cale un flagrant ca pe vremea Securității a început să plângă în direct pe un LIVE

USR-ista din Timișoara care a pus la cale un flagrant ca pe vremea Securității a început să plângă în direct pe un LIVE

24 mart. 2021, 10:11,
George Cristian, în Actualitate

Consiliera USR, Ana Munteanu, cea care a pus la cale un flagrant în Timișoara ca pe vremea Securității a început să plângă pe Facebook şi să lanseze acuzaţii incredibile. În pofida faptului că a angrenat Jandarmeria într-un scenariu reprobabil, femeia susţine că Poliţia şi Jandarmeria sunt mana în mână cu patronii de restaurante din Timişoara.

Acuzaţiile sunt cu atât mai incredibile cu cât Ana Munteanu a mers personal la descinderea Jandarmeriei la un restaurant din Timişoara, ba mai mult le-a dat indicaţii oamenilor legii pe cine să amendeze şi pe cine nu.

Ana Munteanu, consiliera USR care a organizat un flagrant ca pe vremea Securităţii se victimizează

Ana Munteanu a început să se victimizeze şi a plâns în direct într-un LIVE pe Facebook. În pofida faptului că gestul ei a stârnit reacţii negative la nivel de tară, Ana Munteanu susţine că, atât Poliţia cât și Jandarmeria, sunt mana în mână cu patronii de restaurante din Timişoara şi îi protejează atunci când aceștia încalca legea. De altfel, Jandarmeria Timiș a confirmat pentru știripesurse.ro că nu a aplicat încă sancțiuni în cazul controlului care a stârnit reacții de revoltă în rândul timișorenilor.

„Vineri cineva a sunat a restaurant și a făcut o rezervare și i s-a spus că nu poate să rezerve masă dacă nu e cazat. A spus că se va caza. Ziua următoare au venit trei persoane la restaurant. Au specificat că aveau o rezervare din ziua precedentă. Angajații i-au invitat să se cazeze, ei au forțat lucrurile, au zis că beau o bere în restaurant și apoi merg să se cazeze. Perfect normal, că dacă cineva vine la hotel îl servești cu un pahar cu apă, nu îl obligi să se cazeze pe loc. La câteva minute după a venit doamna respectivă cu pricina. Eu cred că doamna a chemat jandarmii și faptul că s-a dus cu ei la masă. Oamenii au plecat fără să plătească nota de plată”, a declarat administratorul restaurantului.

Descinderea Jandarmilor la ordinul prefectului USR-ist ar fi avut ca scop şantajul

De altfel, avocata firmei care deţine hotelul lansează acuzaţii deosebit de grave. Societatea respectivă au plătit zeci de mii de euro chirie pentru restaurantul din zona centrală chiar dacă este închis de mai multe luni. Aceştia au cerut, aşa cum este normal, o scutire de la această chirie, pe perioada restricţiilor. Motivul Anei Munteanu, ce care ar fi organizat flagrantul ar fi fost tocmai această cerere.

Avocata firmei acuză Primăria Timișoara că vrea să evacueze compania din restaurantul din zona centrală care funcționează într-un spațiu al primăriei și că descinderea de la hotelul firmei ar avea un scop de șantaj.

Clienţi falși puși de USR-isti pentru a verifica comercianţii

Scandalul a apărut în spaţiul public după ce mai mulţi clienţi falşi au fost plasaţi în restaurantul cu pricină de către USR Timiș în frunte cu prefectul. Aceştia au dorit să verifice, folosind o metodă securistă de mare succes înainte de 89, dacă patronul restaurantului respectă interdicţiile.

Ana Munteanu a mers la fața locului cu jandarmii pentru a se asigura că falșii clienţi nu sunt amendaţi. Desigur, aceasta nu are niciun drept legal de le spune oamenilor legii pe cine să amendeze şi pe cine nu. Totuşi, Ana Munteanu a ieşit din casă fără declaraţia pe propria răspundere iar când a fost întrebată despre ea, aceasta a spus că se deplasează în interes de serviciu.

Timișoara este centrul unui scandal uriaș asupra carantinării municipiului. În pofida faptului că orașul a iești din carantină, Arafat a decis să prelungească această decizie cu încă 72 de ore.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *