Prima pagină » Actualitate » Ursul prins la furat de cireșe a continuat să mănânce în ciuda țipetelor localnicilor – VIDEO
Ursul prins la furat de cireșe a continuat să mănânce în ciuda țipetelor localnicilor - VIDEO

Ursul prins la furat de cireșe a continuat să mănânce în ciuda țipetelor localnicilor – VIDEO

20 iun. 2022, 15:40, 3 ,
în Actualitate

Un urs a fost filmat într-o gospodărie din județul Vrancea în timp ce mânca cireșe dintr-un copac. Se pare că animalul a intrat în satul Roșcari din comuna Dumitrești și s-a urcat într-un cireș, apoi a început să mănânce fructele.

Câinii din zonă l-au simțit imediat și au început să latre, dar ursul nu a fost deranjat. Mai mult chiar, el a continuat să mănânce cireșe și când s-au adunat localnicii și polițiștii care au încercat să-l alunge.

Când s-a săturat, ursul a coborât din copac și a plecat înapoi spre pădure.

Urs în curtea unei pensiuni din Predeal

De altfel, un urs a fost filmat săptămânile trecute în Predeal. Spre spaima turiştilor, animalul a intrat în curtea unei pensiuni, și i-a speriat atât de tare încât nu știau cum să mai facă să intre mai repede în clădire şi să încuie uşile. În ciuda spaimei, au fost şi oameni care s-au bucurat însă să vadă un animal sălbatic în carne si oase.

„Ursul s-a apropiat foarte mult de local şi a fost la un pas să intre pe uşa restaurantului, iar toţi turiştii s-au panicat şi au încuiat uşile şi au început să facă gălăgie pentru a îl alunga. La faţa locului au venit şi autorităţile, însă sperietura oamenilor a fost foarte mare.

Un alt urs a fost zărit tot în aceeaşi zi. De asemenea, astăzi, pe Transfăgărăşan a fost zărit o ursoaică cu trei pui, însă din fericire, turiştii care s-au oprit să îi fotografieze nu au păţit nimic. Autorităţile le recomandă oamenilor care se întâlnesc cu urşii să îi lase în pace şi să se deplaseze uşor, pentru a evita orice conflct între animal şi om”, a transmis Ovidiu Stan.

Comentarii
  • Taranii urla si ursu mananca cirese

  • Inca odata,specia umana,nu se dezminte. In loc sa aiba compasiune pt un biet animal infometat,rag toti ,fara sens.Efectiv au ajuns degeaba la varsta asta.Au taiat padurile haotic,animalele nu mai au ce manca,s-au dezechilibrat ecosistemele.Trist,dar adevarat.Inteligenta de ev mediu.Noroc de urs ,ca e mai destept,saracul.

  • Oare cine a invadat padurile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *