Prima pagină » Local » Urmărire spectaculoasă la Iași! Un tânăr cu o macetă în mașină a gonit pe străzile orașului până a provocat un accident – EXCLUSIV, FOTO-VIDEO

Urmărire spectaculoasă la Iași! Un tânăr cu o macetă în mașină a gonit pe străzile orașului până a provocat un accident – EXCLUSIV, FOTO-VIDEO

02 mai 2022, 01:01, 1 ,
în Local

În cursul nopții, pe străzile orașului Iași a fost o urmărire spectaculoasă. Așadar, un tânăr aflat la volanul unui autoturism marca Audi a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Urmărirea a început în zona Bularga, iar polițiștii l-au prins pe raza localității Țuțora.

UPDATE: Conform ultimelor informații totul a început în Păcurari când tânărul șofer s-a șicanat în trafic cu o persoană care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf. Cei din autoturismul anterior menționat au sunat la 112. Polițiștii au întocmit mai multe filtre și au început urmărirea individului. Așadar, întreaga urmărire a fost realizată pe tronsonul Păcurari- Tg. Cucu- Tătărași, Metalurgie- Bularga, Tomești și Țuțora.

Tânărul a provocat și un accident rutier. Concret, a întrat cu autoturismul în mașina poliției și în alt autovehicul. În mașina bărbatului a fost găsită o macetă despre care acesta a spus că a folosit-o la un grătar.

Comentarii
  • Tocmai s-au auzit sirene prin Păcurari. Nu a trecut și asta pe acolo? Ma gândeam ca e o urmărire și făptașul are Audi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *