Prima pagină » Titlurile zilei » Urmărire în trafic cu pistolul pe geam, la Iași! Un șofer fără permis a gonit 7 kilometri la volanul unei mașini neînmatriculate, cu polițiștii pe urme! – FOTO, VIDEO

Urmărire în trafic cu pistolul pe geam, la Iași! Un șofer fără permis a gonit 7 kilometri la volanul unei mașini neînmatriculate, cu polițiștii pe urme! – FOTO, VIDEO

09 iun. 2020, 04:00,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Urmărire în trafic cu pistolul pe geam la Iași. Un șofer fără permis, aflat la volanul unui autoturism neînmatriculat, a fost urmărit 7 kilometri de polițiști. După ce a fost prins, Mihai Cosmin Beraru a fost reținut pentru 24 de ore, iar ieri a ajuns în fața judecătorilor care l-au trimis după gratii pentru 30 de zile

Urmărire în trafic, cu pistolul pe geam la Iași. Un tânăr teribilist, șofer fără permis, nu a oprit la semnalele polițiștilor și a fost urmărit 7 kilometri prin 3 localități.

„La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Ciurea au depistat un tânăr, de 20 ani, care conducea un auto, pe D.J.246, pe raza comunei Scânteia, fără a avea permis de conducere și având numerele de înmatriculare provizorii expirate. Acesta a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, astfel că s-a impus urmărirea sa pe parcursul a 7 km, pe raza a trei localități. Tânărul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză, a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, iar tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Mihai Cosmin Beraru, tânărul care a fost urmărit în trafic 7 kilometri și a oprit după ce polițiștii au scos pistolul pe geam, a fost arestat 30 de zile

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele tânărului șofer fără permis.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, cu privire la inculpatul Beraru Mihai Cosmin. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Beraru Mihai Cosmin, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Beraru Mihai Cosmin”, au precizat ieri magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Cel mai probabil, tânărul șofer fără permis va încerca să scape de gratii.

La finalul lunii trecute, polițiștii au fost pe urmele unui alt șofer fără permis

La finalul lunii trecute a fost încă o urmărire în trafic, la Iași. Atunci, un tânăr a gonit cu poliția pe urme, încercând să scape. Oamenii legii l-au văzut în timp ce a acroșat un BMW și au plecat în urmărirea sa. Tânărul nu avea permis de conducere, iar numerele de înmatriculare ale mașinii sale erau false. Polițiștii ieșeni se aflau în trafic când au observat că un tânăr aflat la volanul unui autoturism marca Seat a acroșat un autoturism marca BMW și și-a continuat deplasarea. Atunci, oamenii legii au încercat să-l oprească, însă tânărul a călcat pedala de accelerație și a gonit cu polițiștii pe urme. În zona Tudor Neculai, tânărul a fost prins. Și acest tânăr a ajuns în arestul poliției după ce a fost reținut pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *