Prima pagină » Local » Exclusiv! Urmărire ca în filme pe străzile Iașului! Un șofer băut și fără permis a intrat în mașina de Poliție care îl urmărea! Un polițist a scos pistolul din dotare – FOTO/ VIDEO/ UPDATE

Exclusiv! Urmărire ca în filme pe străzile Iașului! Un șofer băut și fără permis a intrat în mașina de Poliție care îl urmărea! Un polițist a scos pistolul din dotare – FOTO/ VIDEO/ UPDATE

18 feb. 2020, 16:46,
în Local

UPDATE: Mihai Berihoi din anul 2011 avea permisul anulat tot pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

UPDATE: Astăzi poliţiştii din cadrul Secţiei 5, aflându-se în trafic, s-au autosesizat cu privire la faptul că în dreptul geamului unei dube oprită la semafor se afla o persoană de sex masculin care încerca să-l agreseze fizic pe conducătorul acesteia. Incidentul s-a petrecut pe bulevardul Poitiers în jurul orei 15.40. Dorind să aplaneze conflictul şi să îl legitimeze, poliţiştii l-au îndepărtat pe bărbat de pe partea carosabilă. Autoturismul acestuia bloca traficul. Oamenii legii i-au solicitat să îl scoată în afara carosabilului moment în care persoana în cauză s-a urcat la volanul mașinii demarând în trombă către cartierul Frumoasă.

Astfel polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului marca Audi, cu numărul de înmatriculare NT-26-TAN, de culoare albastru, pe bld. Poitiers către strada Cetățuia circulând cu viteză foarte mare și riscând să intre în coliziune cu vehiculele care se deplasau din sens opus. Autoritățile, folosind semnalele acustice și luminoase, inclusiv sistemul portavoce, i-au solicitat conducătorului auto să oprească mașina însă acesta și-a continuat deplasarea în continuare către strada Dimineții intersecție cu strada Neptun unde aceștia l-au blocat intrând în partea laterală a autoturismului pe care persoana urmărită o conducea.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieşit faptul că şoferul avea permisul de conducere anulat. În maşină era nepoata acestuia care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urmă testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcoolemie în aerul pur expirat. Acesta a  fost condus în acest sens la o unitate medicală din municipiul Iași în vederea recoltării de probe biologice.

UPDATE: Mihai Berihoi este conducătorul auto care în momentul şicanării i-a arătat pumnul şoferului dubiţei. În acel moment un echipaj al Secţiei 5 de Poliţie l-a observat şi l-a oprit. Interpelat ce s-a întâmplat, bărbatul a menţionat că nu are nimic de declarat. Ulterior, s-a urcat în maşină şi a plecat. Echipajul de Poliţie a plecat în urmărire, moment în care a fost observat de un echipaj al poliţiei locale. Acesta din urmă a scos pistolul din dotare, în timp ce conducătorul auto a intrat în coliziune cu maşina poliţiei.

UPDATE: Șoferul care a provocat accidentul este un bărbat în vârstă de 52 de ani. În urma testării cu apartul etilotest a rezultat o alcoomie de 0,88 mg/l în aerul expirat. Conducătorul auto avea permisul de conducere anulat. Bărbatul s-ar fi șicanat inițial cu o dubă.

Știre inițială

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii Cotidianului Bună Ziua iaşi, un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat un accident rutier. Conducătorul auto a intrat în coliziune cu o maşină de Poliţie. În aceste momente, şoferul este dat în urmărire. Accidentul s-a produs pe strada Poitiers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *