Prima pagină » Actualitate » Urmărire ca în filme în Dolj, cu focuri de armă, tot tacâmul. La volanul autoturismului se afla însă un puşti de 15 ani – VIDEO

Urmărire ca în filme în Dolj, cu focuri de armă, tot tacâmul. La volanul autoturismului se afla însă un puşti de 15 ani – VIDEO

10 aug. 2022, 14:45, 1 ,
în Actualitate

Un puşti de 15 ani a fost prins de un echipaj de Poliţie când conducea o maşină. Ce a urmat apoi a fost mai ceva ca un scenariu de film, cu focuri de armă, pe străzile din comuna Ghidici, judeţul Dolj.

Unul din agenții de poliție a surprins toată scena cu telefonul mobil.

masina echipaj politie

Pentru că șoferul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, aceştia au pornit în urmărirea acestuia pe mai multe străzi din comună

Urmărire ca în filme în Dolj cu un puşti de 15 ani

Un puşti de 15 ani a creat un adevărat scenariu de film de acţiune cu poliţiştii doljeni. Astfel, potrivit comunicatului IPJ Dolj, întâmplarea ce a avut loc seara trecută, 9 august 2022, a început în momentul în care poliţiştii au făcut semnale regulamentare de oprire unui autoturism ce circula pe DN 55 A, în comună Ghidici.

Pentru că șoferul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, aceştia au pornit în urmărirea acestuia pe mai multe străzi din comună.

Pe imaginile video ce au fost realizate de unul dintre agenţi se poate observa cum şoferul de 15 ani conduce cu viteză pe străzile din comună, putând provoca un accident în orice moment. În timpul cursei contracronometru, poliţiştii l-au somat pe puşti prin staţie să tragă pe dreapta, însă acesta şi-a continuat traseul.

După un timp, pe un câmp din extravilanul localității, șoferul și pasagerul din mașină au abandonat autoturismul și au fugit. Copii au refuzat să se oprească la somațiile polițiștilor, care au executat două focuri de avertisment în plan vertical, șoferul fiind prins și imobilizat.

În urma legitimării celor doi copii, s-a stabilit că la volanul mașinii s-a aflat un minor de 15 ani, din comună Ghidici, care nu are permis de conducere, în maşină cu el aflându-se şi un tânăr de 20 de ani, din aceeaşi localitate, în calitate de pasager.

Surse ale anchetei au precizat că pe numele minorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Poliţiştii au precizat că în urma folosirii armamentului nu au rezultat victime omenești sau distrugeri de bunuri.

Șoferul care a provocat accidentul din Cobadin, Constanța, a murit

Într-o altă ordine de idei, amintim că Darius, șoferul care a provocat accidentul de la Cobadin, din judeţul Constanța, a murit în dimineața zilei de 9 august. Tânărul în vârstă de numai 16 ani era internat în stare critică pe Secţia de Terapie Intensivă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Din păcate, toţi cei patru tineri, minori, ce se aflau în autoturism în noaptea de joi spre vineri, 5 august, au murit în urma accidentului de la Cobadin. Ana şi Daniela, cele două fete în vârstă de 13, respectiv 16 ani, sunt fetele ce și-au pierdut viaţa chiar la locul tragicului accident.

Reamintim că momentul impactului dintre cele două autoturisme a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în intersecţia din Cobadin. Pe imaginile surprinse de la locul accidentului se poate observa cum şoferul unui autoturism marca Volkswagen a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu viteza într-un autoturism marca BMW. În urma impactului, Volkswagen-ul a ricoşat şi a lovit o altă maşină aflată în benzinărie.

Precizăm că înainte de a avea loc această tragedie, în care trei minori şi-au pierdut viaţa, şoferul s-a filmat în timp ce bea o sticlă de vin, chiar la volanul maşinii.

De data aceasta însă, a avut loc o urmărire ca în filme în Dolj cu un puşti de 15 ani aflat la volanul unui autoturism.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`