Prima pagină » Sanatate » Urimil crește tensiunea. Cum să administrezi suplimentul

Urimil crește tensiunea. Cum să administrezi suplimentul

24 nov. 2022, 11:15,
în Sanatate

Urimil crește tensiunea și este un supliment alimentar care susține funcționarea normală a sistemului nervos periferic. În compoziția sa sunt incluse uridină monofosfat, acid folic și vitaminele B, care ajută organismul să își conducă propriile mecanisme de recuperare.

Combinația precisă de 6 ingrediente active din Urimil ajută la reconstrucția tecii de mielină și, prin urmare, la regenerarea neuronilor afectați. Însă, această combinație poate provoca creșterea tensiunii. Unele dintre cele mai frecvente afecțiuni ale sistemului nervos periferic sunt sciatica, lumbago, discopatia, radiculita cervicală, nevralgia intercostală, plexita, intervenția chirurgicală post hernie de disc. În cazul acestor boli este indicat administrarea de Urimil.

femeie care tine o pastila in mana

Medicamentul nu trebuie utilizat de către femeile însărcinate

Urimil crește tensiunea. Ingredientele din medicament și efectele acestora asupra organismului

Pentru a nu te supune riscului și de a crește tensiunea este indicat să iei doar o capsulă o dată pe zi. Pentru un efect optim, se recomandă să luați Urimil timp de 3-6 luni. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca substitut al unei diete variate și complete. Nu depășiți doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se depozita la îndemâna copiilor. De asemenea, medicamentul se păstrează la temperatura camerei.

barbat care isi pune capsule in palma

Citidină monofosfat este eficient pentru durerile neuropatice

Vitaminele B care se conțin în medicament contribuie la ameliorarea deficitului acestuia. De asemenea, medicamentul contribuie la stoparea neuropatiei, tulburării senzoriale, precum și dificultății în recuperarea căilor neuronale. Combinația de uridină, ctidină și vitamina B 12 reduce durerea la pacienții care suferă de nervi înțepeniți.

Magneziul, este implicat într-o serie de procese diferite din organism, dintre care unul este conducerea musculară. Ajută la menținerea unei funcții musculare normale. Vitamina D, conform studiilor, luată în plus, contribuie la reducerea durerii la pacienții care suferă de probleme musculo-scheletice și neuropatie diabetică. Însă, este important ca atunci când suferi de tensiune ridicată să nu consumi magneziu în exces.

Ce persoane nu trebuie să administreze medicamentul.

Citidină monofosfat este eficient pentru durerile neuropatice, în special în combinație cu vitamina B 12 și uridină. Este esențială pentru conducerea neuronală. Cu adaos de citidină monofosfat, vitamina D și magneziu, contribuie la funcționarea normală a mușchilor.

mai multe pastile pe o masa

Magneziul, este implicat într-o serie de procese diferite din organism

Medicamentul nu trebuie utilizat de către femeile însărcinate, mamele care alăptează și copiii cu vârsta sub 6 ani. De asemenea, acest medicament nu trebuie luat de persoanele care suferă de tensiune ridicată. Respectați doza zilnică recomandată. În caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente, nu începeți să utilizați suplimentul.

Urimil este cel mai nou și mai puternic medicament recomandat de experți. Formula sa complexă contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos periferic și a mușchilor. Perturbarea acestora este o cauză frecventă a disconfortului corporal și a modificărilor senzoriale.

Având în vedere că Urimil crește tensiunea, fiecare capsulă trebuie administrată cu grijă și doar de către persoanele care nu suferă de hipertensiune. Urimil este considerat un medicament eficient datorită conținutul său de uridină și ctidină, un duo sinergic de nucleotide care sunt implicate în construirea ADN-ului și ARN-ului nostru. Aceste substanțe joacă un rol central în metabolismul celular. Acțiunea lor este completată de vitamine și magneziu special selectate, care joacă un rol important în efectul general al formulei.

femeie care tine o pastila in palma

Vitaminele B care se conțin în medicament contribuie la ameliorarea deficitului acestuia

Bugetul.ro
Plecarea lui Dorinel Umbrărescu s-a produs în mod oficial. Drumarul din județul Bacău și-a luat la revedere de la oamenii din zona Buzăului
redactia.ro
Cine este Smărăndița, noua șefă de la Guvern. Tânăra a fost numită de Ilie Bolojan într-o funcție de conducere
Bugetul.ro
Recalculare de urgență pentru 5 milioane de pensionari! Se întâmplă pe 15 iulie la CNPP, este ordin clar de la ministrul Muncii
a1.ro
Gestul neobișnuit făcut de Emmanuel Macron față de Printesa Kate, în timpul vizitei istorice din Marea Britanie
Playtech.ro
Amenzi automate pentru șoferii români. O schimbare importantă intră în vigoare în Bulgaria, din acest weekend
observatornews.ro
Rezultate finale la Evaluare Naţională 2025. Edu.ro a afișat notele după contestaţii
Playsport.ro
Se schimbă permisele de conducere pentru șoferii români. Când trec toate pe...
Evz.ro
Navigarea pe internet nu va mai fi la fel. OpenAI lansează browserul viitorului
realitatea.net
Ce temperatură trebuie să setezi la frigider când afară e caniculă. Trucul prin care să scazi factura la curent
SportpeSurse
Înțelegerea făcută de Donald Trump aruncă lumea în aer
Playtech.ro
Macron, gest urât faţă de Kate Middleton! Prinţesa nici nu a ştiut cum să reacţioneze, fotografii au surprins momentul neaşteptat
Dailybusiness.ro
Preţuri mai mari ca niciodată în staţiunea din Grecia adorată de români. Cât costă un gyros în vara lui 2025
RomaniaTV
💔💔💔DESPĂRȚIRE bombă în showbiz! Andreea Marin i-a spus adio lui Adrian Brîncoveanu. E cutremur!
stiriromania.ro
Alex Marcu, sfâșiat de durere lângă sicriul Teodorei. Bărbatul își ia adio de la soție cu râuri de lacrimi
RomaniaTV
Premierul Ilie Bolojan anunţă AL DOILEA pachet de măsuri de austeritate. E cutremur!
redactia.ro
Cine este tânăra ucisă de fostul iubit după ce i-a incendiat casa. Victima a fost rapită și în februarie de ucigaș
ego.ro
I-a spus aceste cuvinte surorii ei mai mari, iar după câteva ore, s-a sinucis, din cauza examenului de evaluare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
10 iulie 2025
10 iulie 2025