Prima pagină » Economic Local » Urgent Cargus, drastic amendata de Protectia Consumatorilor. Iata ce faceau angajatii cu coletele ce trebuiau livrate clientilor
Urgent Cargus, drastic amendata de Protectia Consumatorilor. Iata ce faceau angajatii cu coletele ce trebuiau livrate clientilor

Urgent Cargus, drastic amendata de Protectia Consumatorilor. Iata ce faceau angajatii cu coletele ce trebuiau livrate clientilor

03 ian. 2018, 21:02, 1 ,
Raluca Costin în Economic Local
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:635652;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Firma a fost sanctionata pentru ca a intarziat livrarea coletelor si cu doua saptamani sau le livrau incomplete @ Clientii din Iasi, satui de promisiuni din partea reprezentantilor firmei, au depus reclamatii la Protectia Consumatorilor

Una dintre cele mai cunoscute societati de curierat din Iasi a fost prinsa pe picior gresit de comisarii din cadrul Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Iasi.

Toate neregulile au iesit la iveala dupa ce mai multi ieseni au depus sesizari la sediul institutiei. Acestia erau nemultumiti de faptul ca au comandat de Black Friday sau inainte de sarbatori diverse produse online si acestea nu au mai fost livrate la timp sau au fost aduse de curierii Urgent Cargus, insa lipseau diverse piese din produse.

In urma verificarilor efectuate de comisarii din cadrul institutiei, acestia le-au dat dreptate consumatorilor nemultumiti si au aplicat sanctiuni pentru nerespectarea legislatiei in vigoare privind protectia consumatorilor. Astfel, una dintre amenzi a fost aplicata pentru intarzierea livrarii unui colet dupa aproape 3 saptamani de la comandarea produselor.

"Am aplicat o sanctiune in valoare de 5.000 de lei pentru ca nu au fost respectate mai multe reguli privind livrarea acestor colete. Clientii nemultumiti au depus sesizare pentru ca nu le-au fost livrate la timp coletele. Acestea au fost principalele nemultumiri ale clientilor care sustin ca nu au putut sa se bucure de produsele cumparate", a spus Alexandru Hordila, comisar-sef in cadrul CJPC Iasi.

Unul dintre clientii nemultumiti din Iasi spune ca livrarea coletului a fost reprogramata fara sa il anunte vreun reprezentant al Urgent Cargus."Livrarea coletului a fost reprogramata de 3 ori fara sa cer asta sau macar sa primesc un telefon de la firma de curierat pentru a primi vreo informatie in legatura cu statusul coletului. Problema mea nu este unica, nici pe departe, iar asta am observat pe pagina de Facebook a Urgent Cargus", sustine reclamantul.

Amenzi de 30.000 de lei

Numarul reclamatiilor impotriva Urgent Cargus s-au inmultit in ultima perioada. Conform informatiilor furnizate de Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Iasi, in 2017 au fost depuse 28 de sesizari impotriva Urgent Cargus, jumatate dintre ele fiind depuse in luna decembrie. In urma verificarilor efectuate de comisarii pentru Protectia Consumatorilor au fost aplicate 13 sanctiuni in valoare de 30.000 de lei.

Reprezentantii Urgent Cargus nu au raspuns telefonic la numarul afisat pe site-ul lor, dar nici nu au oferit un punct de vedere la solicitarea trimisa pe adresa de email a firmei, pana la inchiderea editiei.

Citeste si : Nu si-a imaginat ca va trece prin aceasta experienta! O femeie din Iasi acuza Urgent Cargus ca a distrus Craciunul copilului sau

Comentarii
  • Buna ziua, Am intampinat o problema care mi se pare naucitoare. Comanda nu doar ca nu a fost onorata, dar apare ca fiind livrata desi coletul nu a fost primit. Dupa cateva ore, „rezolutia” dansilor a fost ca verifica. Si verificat a ramas. Am luat legatura cu dansii atat pe Facebook cat si pe chatul de pe siteul Cargus, insa raspunsurile au fost belicoase. Oameni buni, ce este greu de inteles? Coletul apare ca fiind livrat in sistem, insa NU ESTE!!! Curierul nu a contactat pe nimeni si in acest fel, incep sa trag concluzia ca si-a insusit pachetul. Nu a semnat nimeni de primire (logic, din moment ce acest lucru nu s-a intamplat). Curiozitatea mea este legata de cine a semnat in locul meu (?) Bataie de joc la adresa clientilor. Acesta este motto-ul neoficial. Sub nicio forma, NU RECOMAND!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`