Prima pagină » Local » El este unul dintre patronii „Fabricii de Vise”. A fost reţinut de procurorii ieşeni
El este unul dintre patronii „Fabricii de Vise”. A fost reţinut de procurorii ieşeni

El este unul dintre patronii „Fabricii de Vise”. A fost reţinut de procurorii ieşeni

20 sept. 2023, 10:59, 5 ,
în Local

A venit nota de plată pentru toţi patronii „Fabricii de Vise” din Iaşi. Iulian Bogatu, unul dintre managerii multinaţionalei CanX, a fost reţinut ieri, 19 septembrie 2023, pentru o perioadă de 24 de ore.

Vă aducem aminte că alte zeci de persoane au fost reţinute în cadrul operaţiunii mamut efectuată de procurorii şi poliţiştii din Iaşi şi alte 20 de judeţe.

„S-a reţinut că, începând cu finele anului 2022, mai multe persoane care sunt angajate sau controlează două societăţi comerciale de pe raza judeţului Iaşi au constituit un grup infracţional organizat având ca scop importul, exportul, producerea, fabricarea şi alte operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. În acest context, aceştia produc şi comercializează dispozitive electronice de vapat şi produse de tip ‘edibles’ (jeleuri, prăjituri, drajeuri etc), cunoscând că au în compoziţie substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, identificându-se în cursul investigaţiilor substanţele HHC, HHC-P, HHC-O, H4CBD, THC-P şi în unele cazuri inclusiv THC. De asemenea, s-a stabilit că, în perioada octombrie 2022 – septembrie 2023, membrii grupului infracţional au produs în vederea comercializării peste 100.000 de dispozitive tip Vape, care conţineau substanţe care produc efecte psihoactive (HHC, HHC-P, HHC-O, H4CBD, THC-P) de natură a pune în pericol viaţa persoanelor care le consumă”, au transmis procurorii.

Citește și: Zeci de rețineri făcute azi noapte la Iași în cadrul operațiunii „Fabrica de Vise” de la Miroslava 

Comentarii
  • Lasă gagica și mergi la pușcărie că am eu grijă de ea. Ai să vezi ce vise îți fabrică băieții la duș.

  • Putorile fug de muncă și se ocupă cu mizerii pentru câștiguri, dustrugând vieți. Au ajuns așa români să-i distrugă pe semenii lor. La zid i-ar pune Ceaușescu să mai fie în viață. Cum de nu a știut poliția de fabrica de droguri nu-i crede nimeni. Acum fata totul sa dat în vileag că vin alegerile și campaniile electorale se grăbesc să atragă votanți

  • Oameni din primăria Miroslava își luau partea din afacere

  • Stie cineva daca este deschis la Cafeneaua Piata Unirii?

  • Consilierul USR Silviu de la Miroslava avea legături cu ei.adesea parca mașina la fabrica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *