Prima pagină » Titlurile zilei » Unul dintre cei mai temuți infractori ai Iașului și-a trecut o crimă oribilă în CV! S-a predat după două săptămâni Poliției. În trecut a făcut echipă cu ”Passaris” (Exclusiv)
Unul dintre cei mai temuți infractori ai Iașului și-a trecut o crimă oribilă în CV! S-a predat după două săptămâni Poliției. În trecut a făcut echipă cu ”Passaris” (Exclusiv)

Unul dintre cei mai temuți infractori ai Iașului și-a trecut o crimă oribilă în CV! S-a predat după două săptămâni Poliției. În trecut a făcut echipă cu ”Passaris” (Exclusiv)

16 apr. 2022, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Unul dintre infractorii Iașului și-a trecut o crimă în CV-ul infracțional. Culiță Gioni Plop este suspectat că și-ar fi bătut fratele, iar, mai apoi, acesta din urmă a decedat. Suspectul a stat fugar vreme de două săptămâni, iar joi s-a predat polițiștilor ieșeni

Unul dintre cei mai mari infractori ai Iașului este suspectat că și-a omorât fratele în bătaie. Culiță Gioni Plop este un ieșean care a făcut echipă cu cel supranumit „Passaris de România”, unul dintre cei mai talentați infractori. Gioni a mai avut probleme cu legea și a stat în spatele gratiilor. De data aceasta, însă, se pare că a dat de greu și riscă să stea la pușcărie ani buni.

Recent, polițiștii din Iași aveau să fie informați de reprezentanții Spitalului „Sfântul Spiridon” despre faptul că un bărbat în vârstă de 47 de ani ar fi ajuns în comă la Unitatea de Primire Urgențe și că există suspiciuni că ar fi fost agresat. Oamenii legii au deschis un dosar penal și au făcut verificări. Între timp, bărbatul internat la Spitalul „Sfântul Spiridon” a decedat. Anchetatorii au aflat că cel care l-a agresat pe bărbat ar fi chiar fratele său, și anume Culiță Gioni Plop.

Unul dintre cei mai temuți infractori ai Iașului, acuzat că și-a ucis fratele

Oamenii legii au vrut să pună mâna pe Culiță Gioni Plop, însă nu au reușit. Individul dispăruse. Lucrurile aveau să prindă o altă formă joi, pe 14 aprilie 2022, când Culiță Plop s-a predat.

„Potrivit datelor pe care le-am adunat până în acest moment, în perioada 26-28 martie 2022, un bărbat a suferit mai multe agresiuni, ajungând la spital cu diferite leziuni, precum fracturi costale. În urma internării, victima a decedat în unitatea medicală. Au fost demarate cercetările și s-a ajuns la concluzia că cel care a comis fapta este suspectul, care a fost reținut și, mai apoi, propus spre arestare preventivă. La audieri, suspectul nu a recunoscut comiterea faptei, acesta susținând că, de fapt, fratele său ar fi fost agresat de alte persoane”, a declarat ieri Ionela Gîmbuță, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanul Culiță Gioni Plop, arestat preventiv de judecători

Astfel, magistrații din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Culiță Gioni Plop.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi cu privire la inculpatul Culiță Gioni Plop. Dispune arestarea preventivă a lui Culiță Gioni Plop, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Culiță Gioni Plop”, au precizat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de Culiță Gioni Plop. Acum, urmează ca judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași să decidă ce se va întâmpla în continuare cu unul dintre cei mai temuți infractori ai Iașului, așa cum este considerat de către anchetatori.

Comentarii
  • Ce tot ii ridicati atat pe toate scursurile ..interlop de temut….mai voi va dati seama ce scrieti aici …zilnic apare cate un interlop de ocazie ……dumesti -iasi ……numai puneti toate panaramele cunoscut interlop ….ce interlop isi omoara fratele pt p sticla de bautura …e un taran…besit care sa umflat carnea pe el

  • Aceasta este Realitatea

    Un interlop de temut?! Un gunoi, nu interlop de temut. Interlopi de temut puteți considera clasa politico-administrativa din țară și serviciile care i-au ținut în brațe si i-au protejat in urmă unor dispoziții politice. Iar la urmă mai primesc și pensii uriașe din banii publici truditi cu greu de către cei care muncesc, precum și din imprumuturi externe.

  • traim vremuri in care repetentii si incultii ne dau titlurile zilei, toate prin prisma unor idioti fara valori morale. Te pisi pe ea de societate… as vrea ca si familiile voastre sa fie inconjurate de aceiasi oameni minunati.

  • Eu cred și din ce vad în comentarii nici nu știți sa citiți.eu cred ca este diferența între INFRACTOR si INTERLOP în articolul de mai sus scrie cel mai mare infractor nu interlop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *