Prima pagină » Local » Unul dintre cei mai temuți infractori ai Iașului, acuzat că a comis o crimă oribilă! A stat ascuns două săptămâni, dar, acum, a venit nota de plată pentru Culiță Gioni Plop (EXCLUSIV)
Unul dintre cei mai temuți infractori ai Iașului, acuzat că a comis o crimă oribilă! A stat ascuns două săptămâni, dar, acum, a venit nota de plată pentru Culiță Gioni Plop (EXCLUSIV)

Unul dintre cei mai temuți infractori ai Iașului, acuzat că a comis o crimă oribilă! A stat ascuns două săptămâni, dar, acum, a venit nota de plată pentru Culiță Gioni Plop (EXCLUSIV)

07 iul. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Unul dintre cei mai temuți infractori din Iași este acuzat că a comis o crimă oribilă. După ce a stat ascuns două săptămâni, Culiță Gioni Plop s-a predat. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis, acum, în judecată, sub acuzația de omor

Culiță Gioni Plop, unul dintre cei mai temuți infractori din Iași, este acuzat că a comis o crimă oribilă. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis, recent, în judecată, sub acuzația de omor.

Urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Printre cei mai temuți infractori din Iași

Anchetatorii spun că ieșeanul Culiță Gioni Plop a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Culiță Gioni Plop este un ieșean care a făcut echipă cu cel supranumit „Passaris de România”, unul dintre cei mai cunoscuți infractori. Gioni a mai avut probleme cu legea și a stat în spatele gratiilor. Așadar, polițiștii din Iași aveau să fie informați de reprezentanții Spitalului „Sfântul Spiridon” despre faptul că un bărbat de 47 de ani ar fi ajuns în comă la Unitatea de Primire Urgențe și că există suspiciuni că ar fi fost agresat. Oamenii legii au deschis un dosar penal și au făcut verificări. Ulterior, bărbatul internat la Spitalul „Sfântul Spiridon” a murit. Anchetatorii au aflat că cel care l-a agresat pe bărbat ar fi chiar fratele său, anume Culiță Gioni Plop.

Oamenii legii au vrut să pună mâna pe Culiță Gioni Plop, însă nu au reușit, individul dispăruse. Totuși, pe data de 14 aprilie 2022, Culiță Plop s-a predat.

„În perioada 26-28 martie 2022, un bărbat a suferit mai multe agresiuni, ajungând la spital cu diferite leziuni. În urma internării, victima a murit. Au fost demarate cercetările și s-a ajuns la concluzia că cel care a comis fapta este suspectul, care a fost reținut și, mai apoi, propus spre arestare preventivă. La audieri, suspectul nu a recunoscut comiterea faptei, el susținând că, de fapt, fratele său ar fi fost agresat de alte persoane”, a afirmat atunci Ionela Gîmbuță, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Ieșeanul Culiță Gioni Plop, arestat preventiv de judecători

După ce s-a predat, magistrații din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Culiță Gioni Plop.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi cu privire la inculpatul Culiță Gioni Plop. Dispune arestarea preventivă a lui Culiță Gioni Plop, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Culiță Gioni Plop”, au arătat atunci judecătorii ieșeni.

Acum, unul dintre cei mai temuți infractori ai Iașului, așa cum este considerat de către anchetatori, va fi nevoit să dea socoteală în fața instanței.

Comentarii
  • De ce l-au eliberat din închisoare pe acest individ? După puțin timp a omorât un om, ăștia nu merită să stea liberi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *