Prima pagină » Local » Unul dintre cei mai sexy antrenori de fitness atrage tot mai multe fete la sală! Daniil Coman are 24 de ani și antrenează 15 fete – FOTO

Unul dintre cei mai sexy antrenori de fitness atrage tot mai multe fete la sală! Daniil Coman are 24 de ani și antrenează 15 fete – FOTO

26 feb. 2021, 02:00,
Alexandru Ifrim în Local

Tânărul de 24 de ani a lăsat o posibilă carieră în judo pentru o carieră în fitness. În șase luni de antrenorat a adus sub comanda sa 23 de clienți. Daniil Coman vrea să participe și la concursurile de fitness și culturism. Primul din acest an se va organiza în Iași

Timp de două luni, sălile de fitness din Iași au fost închise din cauza virusului SARS-CoV-2. Starea de urgență i-a ținut în casă pe împătimiții sportului. De pe data de 15 iunie, atunci când ușile sălilor de fitness au fost redeschise, acestea au fost luate cu asalt de către ieșeni. Din dorința de a face sport și pentru a se menține în formă, ieșenii au uitat de existența virusului. Sălile și antrenorii sunt la mare căutare de către locuitorii municipiului Iași care au pus câteva kilograme în plus cât timp au stat în carantină. Băieții apelează la un antrenor personal ca să-și crească masa musculară, în timp ce fetele vor să scape de surplusul de kilograme.

Daniil Coman este antrenor de fitness la început de drum. A renunțat la judo pentru fitness

În vârstă de 24 de ani, Daniil Coman a practicat timp de 9 ani judo. Prima dată a intrat într-o sală de fitness la vârsta de 17 ani, atunci când a renunțat la sportul de contact. Un an mai târziu a plecat în Danemarca cu speranța că acolo va reuși să aibă un trai mai bun. După 5 ani de străinătate, tânărul ieșean s-a întors în țară și a început cursurile FRCF (Federația Română de Culturism și Fitness) din București. Când a intrat în posesia diplomei de absolvire, tânărul s-a angajat la Body Line Alexandru, una dintre cele mai moderne săli de fitness din Iași. În șase luni de când este antrenor, Daniil are 23 de clienți: 15 fete și 8 băieți.

„Am practicat judo timp de nouă ani, de performanță, iar la vârsta de 17 ani am decis să mă îndrept spre latura de fitness. Sunt personal trainer de șase luni, dar am făcut și în Danemarca, asta ca hobby, timp de un an de zile. Am urmat două cursuri și am obținut două diplome de fitness și una de personal trainer. Sunt de părere că atâta timp cât faci ceea ce-ți place din pasiune, banii vor urma să apară. Petrec în sală în jur de nouă ore cu clienții și o oră și jumătate pentru antrenamentul personal”, a declarat Daniil Coman, antrenor de fitness.

Alimentația sănătoasă și sportul reprezintă pentru mulți ieșeni un nou stil de viață.

Tânărul ieșean vrea să participe și la concursuri de fitness, dar nu va renunța la clienți

Daniil Coman se antrenează din greu pentru a participa la primul său concurs. În acestă vară, în Iași, se va desfășura Campionatul Național de Fitness și Culturism. Însă, nu vrea să renunțe la cei 23 de clienți pe care i-a îndrumat. Tânărul ieșean este de părere că cei care apelează la un antrenor personal au nevoie de motivare și de sprijin. Fetele sunt cele care apelează cel mai des la un antrenor personal, deoarece acestea ajung la un punct în care vor să renunțe. Tânărul antrenor consideră că alimentația și suplimentele sun foarte necesare în dezvoltarea mușchilor.

„Suplimentele alimentare sunt foarte importante, mai ales că noi avem o viață agitată ca persoane și uneori se întâmplă să uităm să mâncăm la timp. Și atunci, dacă ești o persoană care faci sport regulat și la intesitate mai mare, este recomandat să apelezi la suplimente. Acestea nu ar trebui să fie mai mult decât un complex de vitamine sau un shake dintr-o proteină de zer. Acesta se ia după antrenament pentru dezvoltarea masei musculare și reparația țesuturilor musculare. Recomand 4 – 6 ședințe de fitness pentru hipertrofie musculară, iar pentru pierderea de țesut adipos 3 – 4 ședințe de fitness plus 3 – 4 sedințe cardio. Ședințele de cardio să nu fie sub 30 de minute”, a mai declarat Daniil Coman antrenor de fitness.

În Statele Unite ale Americii a fost prezentat un caz în care, cu ajutorul instructorului de fitness, un bărbat obez a slăbit aproape 150 de kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *