Prima pagină » Titlurile zilei » Unul dintre cei mai cunoscuți medici stomatologi din Iași a murit subit! Deținea clinica Diadent, iar vestea morții sale a căzut ca un trăsnet: „Dumnezeu avea mare nevoie de cineva care să îi trateze dinții”

Unul dintre cei mai cunoscuți medici stomatologi din Iași a murit subit! Deținea clinica Diadent, iar vestea morții sale a căzut ca un trăsnet: „Dumnezeu avea mare nevoie de cineva care să îi trateze dinții”

09 iul. 2022, 02:00, 14 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Doliu în lumea medicală din Iași. Un apreciat medic stomatolog s-a stins subit. Din câte se pare, moartea i s-ar fi tras din cauza unei înțepături de albină

Tragediile par a nu se mai opri la Iași. Vadim Sârbu, chirurg protetician, fondatorul clinicii Diadent din Iași, s-a stins, după ce ar fi fost înțepat de o albină. La scurt timp după aflarea veștii care a întristat toată lumea mediaclă, prof. univ. dr. Grigore Tinică a postat un mesaj emoționat pe rețelele de socializare.

„Și a mai plecat unul dintre noi la Ceruri… Vadim Sârbu… Tânăr, plin de viață, o forță care dădea lumii trăire, cu aceeași intensitate cu care îți definea propriul destin. Mâini de aur pentru cei aflați în nevoie, o bucurie de Om pentru familie și pentru toți cei care l-am cunoscut. Te întrebi, câteodată, de ce? De ce atâta grabă în întâlnirea cu Marele Creator? Ce sens are Viața dacă Moartea ne așteaptă pe fiecare dintre noi, oricând și oriunde, uneori, chiar și în vârful de ac al unei creaturi minuscule în comparație cu Omul”, a spus prof. univ. dr. Grigore Tinică.

„Dumnezeu avea mare nevoie de cineva care să îi trateze dinții”

Profesorul Grigore Tinică caută parcă o explicație pentru care Dumnezeu i-a luat prietenul de pe pământ.

„Dacă aș fi cinic, m-aș gândi poate că, luându-l atât de repede dintre noi, Dumnezeu avea mare nevoie de cineva care să îi trateze Dinții. Sau poate că se plictisea, ascultând tristeți sau rugi deșarte ale unor pământeni mult prea grăbiți de a-și trăi clipa, prea preocupați de Astăzi, uitând că există și vise și iubire și credință și suflet… Și atunci, Înțelept, s-a gândit să își mai apropie un muritor cu caracter puternic, un om adevărat, cu care să împartă clipe de bucurie, în care să aibă încredere sau, poate, doar să facă o saună…cu povești frumoase și savuroase spuse de Vadim. Nu știu cum, nu înțeleg de ce, știu doar că, de acum, ne mai rămân doar amintiri și speranța că undeva, cândva, ne vom mai reîntâlni în Ceruri. Însă, până atunci, nu îmi rămâne decât să îți trimit un gând bun, să îți aprind o lumânare și să îl rog pe Dumnezeu să aibă grijă de tine. Drum lin, Dragul meu Prieten! Dumnezeu să te odihnească în pace”, a completat prof. univ. dr. Grigore Tinică.

Pe pagina de Facebook a medicului Sârbu mesajele de rămas bun curg. Dumnezeu să îl ierte!

Comentarii
  • Dumnezeu să-l ierte, despre morți numai de bine, însă pe soția cu o paradontoză avsnsată în loc să facă un act medical care să o ajute i-a luat bani degeaba, basarabeni, au făcut averi colosale în în Iași, și Tinică la fel.

  • Pe suferințele oamenilor s-au îmbogătit basarabenii ăștia în frunte cu Tinică.

  • Asa se face presa acum?? Pe baza postarilor facebook??? Zero investigatii?? De tot rasul…lasa de dorit exprimarea..dl doctor a decedat intepat de un roi de viespi, nu de o albina!!! Puneti mana si faceti presa, nu stati pe facebook!

  • Decesul a avut loc acum o saptamana. Voi acum ati dat de informatie rasfoind postarile altora? Cat va odihniti, frunzariti articolele voastre sa vedeti ce penibil suna toate.

  • Dumnezeu sa îl ierte. Dar dr. Grigore Tinică bate câmpii. Ce rahat de elucubrații mintale?
    Ești bine.domnule?

  • Tinica asta e cretin de vorbește așa de Dumnezeu ?

  • …e doar un alt basarabean, educat de scoala rusa in sauna „stramoseasca”, ce-si elogiaza cu zel colegul cu aceeasi origine, incearcand totusi sa tina pasul cu locul si vremurile, strecurandu-se printre cei ce, de cativa ani, uzeaza excesiv si stereotip de sintagma „drum lin”…

  • Dulce ca mierea e

    Asa s-a primit, sa nu aiba lecuire bietul ciolovec. Cu sojilennie noi azi graim despre el. Trasa lina si directa catre Rai gospodin doctor, unde nu este durere nici intristare nici suspin.

  • Singura rugăciune și credința a doctorilor e: „ajuta-ma, doamne, să nu mă prindă cu șpagă!” Bahahahaha! Gunoaie in halate albe care nici nu se spala pe mâini înainte de operație. Respect măturătorii de strada mai mult, că avem mai multă sănătate datorita curățeniei pe care o fac.

  • Un basarabean de doi lei ca medic! Un imbogatit prin spalare de bani! Tinica un vierme! Avea nevoie Dumnezeu de un basarabean idiot sa-i trateze dintii! Rusine, decrepitule!

  • Un căcat de știre.
    Mai terminați cu ” doliu in lumea medicala”. Cunoscut pe naiba, nu am auzit de defunct.
    Era destul de prost dacă nu știa că este alergic la înțepătură de albină.
    Și terminați cu blasfemii că Dumnezeu avea nevoie de servicii stomatologice:
    Nu vedeți că nu plouă și se usucă tot, spurcaților?
    Pentru un articol de 2 lei vă trageți de șireturi cu Ziditorul?
    Cică România e țară majoritar ortodoxă…

  • Da,n-au auzit de el decit cei care nu-si puteau parca masina din cauza lui,Dumnezeu cu mila…

  • Maria Stratianu

    Dumnezeu să-l ierte!De morți numai de bine.Stie Dumnezeu de ce l-a luat.

  • Fost Pacient

    Am lucrari dentare facute de doctor Sirbu de acum 17 ani si inca nu a fost nevoie de alta interventie. Cum a lucrat altora nu stiu, dar mie ce mi-a lucrat, nu am nimic sa-i reprosez. Basarabeni? Termen inradacinat de rusi, pe care-l folosim multi in nestiinta de cauza. Hai sa-i tratam pe toti oamenii egal, fara prejudecati, indiferent ca este chinez, francez, roman, tigan, basarabean, etc. Toate natiile sunt la fel, au si buni si rai. Toti suntem fiinte umane. Sanatate tuturor si condoleante familei doctorului Sirbu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024