Prima pagină » Titlurile zilei » Unui patron de benzinării din Iași i-a fost spartă mașina și i s-au furat încasările de zeci de mii de lei! Costel Movilă crede că s-a acționat la pont: „Am fost urmărit!”

Unui patron de benzinării din Iași i-a fost spartă mașina și i s-au furat încasările de zeci de mii de lei! Costel Movilă crede că s-a acționat la pont: „Am fost urmărit!”

20 iul. 2022, 02:00, 11 ,
Violina GORCINSCHI în Titlurile zilei

Un ieșean care deține două benzinării în județul Iași a fost victima unui furt de proporții și a rămas fără încasările de zeci de mii de lei. Costel Movilă povestește că banii i-au fost furați din propria mașină, parcată la supermarketul Carrefour, din municipiul Iași. Bărbatul bănuiește că hoții au lucrat în echipă și că a fost urmărit de aceștia

Un om de afaceri din Iași a rămas fără zeci de mii de lei, după ce a fost „furat” în lumina zilei. Acesta ar fi parcat la Carrefour Felicia, în municipiul Iași, pentru niște cumpărături, și ar fi lăsat geanta cu bani nesupravegheată în mașină, pentru o scurtă perioadă de timp. După ce a ieșit din magazin, ieșeanul a descoperit, cu stupoare, că hoțul i-a mai lăsat doar 7 lei în geantă. Costel Movilă spune că este un caz pierdut, neavând încredere în Poliție.

parcare la Carrefour Felicia

Ieșeanul spune că banii i-au dispărut după ce a parcat autoturismul la Carrefour Felicia

Un om de afaceri din Iași a rămas fără zeci de mii de lei în urma unui furt

 o geanta cu mai multe teancuri de bani

Costel Movilă urma să depună încasările din ziua respectivă la bancă, însă nu a mai apucat

Recent, un ieșean care deține două stații de alimentare cu combustibil a rămas mască atunci când s-a văzut cu încasările din acea zi furate. Acesta susține că urma să meargă la bancă să depună banii, însă totul s-a ruinat în momentul în care a găsit în mașină geanta goală, după ce a făcut cumpărături la un supermarket din municipiul Iași.

„Eu am avut o geantă cu bani. Aveam încasările de la 2 stații peco. Trebuia să ajung la bancă, dar am decis să merg întâi la Dedeman. Geanta am avut-o sub o cotieră, în mașină. Din interior nu se vede. M-am dus la Dedeman, am achiziționat mai multe lucruri. Am trimis pe cineva la mașină să îmi aducă banii, a mers de două ori. După ce am achitat, am mers la Carrefour. Banii erau când am plecat la supermarket. Am parcat și m-am dus să cumpăr ceva. După un timp, m-am întors la mașină și am găsit-o descuiată. Eu îmi amintesc că am încuiat-o și am ținut cheia în buzunar. Când m-am uitat, geanta era la loc. Ajuns la bancă și am constatat că era goală, mai erau doar 7 bancnote de 1 leu. Am sunat la 112”, relatează omul de afaceri din Iași.

Costel Movilă a rămas șocat când a descoperit că i-au fost furați banii, spunând că, în aproape 10 ani, de când ține încasările în mașină, nu a pățit așa ceva. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași declară că a fost întocmit un dosar penal în cauză.

„La data de 07 iulie 2022, agenții Secției nr. V Poliție Iași au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, în aceeași zi, persoane necunoscute i-au sustras din interiorul autoturismului parcat o sumă de bani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în vederea identificării autorului și recuperării prejudiciului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

un raion de supermarket

Ieșeanul povestește că ar fi fost urmărit în timp ce făcea cumpărături în supermarket

Costel Movilă susține că a fost urmărit și că s-a acționat la pont

un politist

Ieșeanul declară că nu are încredere că poliția va rezolva cazul

Încercând să reconstituie tot traseul din acel interval, ieșeanul și-a amintit că un individ suspect s-a tot ținut după el atunci când făcea cumpărături, însă, pe moment, nu a băgat de seamă. Bărbatul crede că a fost urmărit încă din parcarea de la Dedeman și că furtul a fost comis de mai multe persoane care lucrau în echipă.

„Pe moment nu mi-am dat seama, dar în magazin era o persoană care mă urmărea peste tot pe unde mergeam. S-a uitat la mine până am ieșit din magazin. Avea în jur de 40 de ani, o statură mijlocie și era slab. Bănuiesc că unul m-a urmărit și a transmis informații și unul a operat. Nu s-a atins de telefon sau de rucsacul din mașină, știa exact de unde să fure. Nu știa nimeni că am banii acolo, probabil a văzut în parcare la Dedeman”, explică omul de afaceri, Costel Movilă.

Cu toate că a depus plângere la Poliție, patronul de benzinării spune că nu are mari speranțe în rezolvarea cazului, susținând că autoritățile nu își fac treaba cum trebuie. Acesta adaugă faptul că, de-a lungul anilor, a tot avut probleme, însă Poliția nu a luat măsuri.

„Am fost în fiecare zi la Poliție, de abia ieri au luat camerele de la Carrefour, dar ne-au dat imaginile greșite. Urmează ca polițistul să meargă, din nou, azi să ceară. Nu am încredere în Poliție. Am făcut plângeri nenumărate, de-a lungul anilor. Diverși indivizi au fugit cu banii de la peco, au intrat în benzinărie și mi-au descărcat stingătoarele, mi-au bătut un vânzător. Din 2014, am avut câteva incidente și niciodată nu a rezolvat Poliția. Nu au mișcat un deget. Am 5 cazuri la Poliție, toate nerezolvate”, spune supărat omul de afaceri.

Rămâne de văzut dacă bărbatul își va recupera cele câteva zeci de mii de lei furate.

Comentarii
  • Daca tot ai avut problene, inseamna ca esti jigodie si o meriti!

  • Lasă că îl ajută văru…

  • Peco,cu benzina contrafacuta,dintre Grajduri si Scanteia,este a lui?

  • Are balta peste, nu e de plans! 😂😂😂 Sa mai fure si altii de la tine, nu numai tu de la ei! 😉

  • da l ma in poola mea,are balta peste.sa il fure in fiecare luna

  • Foarte bine si la mai multe!
    Banii,daca erau pentru a fi depusi la banca,nu aveau ce sa caute in masina si nesupravegheati.Trebuia sa mearga la banca intai si apoi sa-si faca cumparaturile,dar na,prostul obicei nu o sa-l uite,mai baga mana un pic in ei si ce ramanea era depus…
    Asemenea specimene nu sunt de plans,isi merita soarta,oricum nu are incredere in „melitie” ca o sa rezolve problema,de aci si concluzia,ca probabil, e apa de plaie pentru el cativa lei acolo..
    Nu doresc nimanui sa aiba parte de asemenea evenimente,insa unii le cauta cu lumanarea tare…
    O zi linistita sa avem!

  • Nu-l cunosc personal dar de 6 ani de cand m-am întors in tara , cumpăr motorina pt tractor si pt mașina, benzina pt motoferăstrău si motocoasa de la SCANTEIA dar nu am avut niciodată probleme, e invidia, răutatea si parșivenia Romanului !
    In afara e la fel, Romanul te invidiază, te pârăște si tot te exploatează !
    Aici se vede răutatea unora!

  • Hoțul a fost prădat de alt hoț…. vaaaai ce supărare… Acum vede și el cum este să fii jefuit și mai ales vede cât este de prost. Cum să lași în masină o sumă atât de mare de bani si tu să te duci la cumpărături liniștit când în parcare îti forțează masina sau iti sparge geamul dacă vede o sacoșă sau o poșetă pe banchetă… ?

  • Au început sa iasă la iveală invidioșii !
    Asa e si in străinătate !
    Lichelele își arată caracterul bolnav si plin de răutate!

  • Exista camere video de supraveghere.

  • Pacurareanul

    Ia legatura cu Mishu Foarfeca din Pacurari si te rezolva el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *