Prima pagină » Stiri si curiozitati » Universul cristalelor: O lume a spiritualității

Universul cristalelor: O lume a spiritualității

23 feb. 2022, 15:11,
în Stiri si curiozitati

Din vremuri antice oamenii au considerat multe pietre ca având efecte pozitive asupra corpului. Pentru a înțelege mai bine cum ar funcționa aceste principii trebuie să intrăm în universul cristalelor și să avem o minte cât mai deschisă.

Ce se poate spune despre această lume sau chiar univers al cristalelor este că din punct de vedere științific s-au găsit pietre prețioase sau semi-prețioase ce au capacitatea de a stoca energia electrică. Oamenii de știință pot confirma că unele cristale au această proprietate, dar cantitatea este una redusă, iar transferul ei cu organismul uman nu a putut fi confirmat.

mana cu multe pietre

Se crede că fiecare piatră are proprietăți diferite

Intrarea în universul cristalelor

Oamenii ce practică folosirea pietrelor în vindecarea maladiilor sau cu scopul schimbării stării de spirit sunt persoane ce fie au urmat studii în cadrul unei facultăți cu specializări de tipul terapiei ocupaționale, ramură a sănătății, fie persoane ce au studiat personal tainele spiritualității.

Principiile care stau la baza interacțiunii dintre cristal și om sunt bazate pe conceptul logic și fizic de echilibrare a energiilor. În viziunea multora, bolile ce nu pot fi tratate din punct de vedere medical, precum cancerul, au ca sursă principală un dezechilibru al energiilor spiritului. Astfel, având loc o slăbiciune a corpului, va apărea un moment în care din cauza diverșilor factori suntem mai predispuși în a ne îmbolnăvi.

persoana ce vrea universul cristalelor

Cristalele sunt de multe tipuri și în multe culturi sunt simbolul purității

Energia despre care se crede că ar avea-o cristalele, nu se referă la energia electrică pe care au găsit-o savanții, ci la o energie diferită, una spirituală. În practici precum cristaloterapia, are loc folosirea pietrelor în anumite zone ale corpului,precum pandantivele la gât, atunci când este prezentă o durere sau sunt afecțiuni deja știute, dar și pentru a elimina stresul sau presiunea ce apasă adesea pe noi în viața de zi cu zi.

Energia pozitivă din cristale ar trebui să părăsească cristalul atunci când avem un organism încărcat negativ, principiul magnetismului. Iar atunci când suntem bine, cristalele ar avea tot tendința de a ne oferi energie bună, întrucât cristalele au tendința de a se încărca foarte puternic pozitiv. Iar în această practică se crede că organismul nu poate să ajungă niciodată la fel de pozitiv precum anumite cristale.

persoana ce face masaj cu cristale

Un specialist știe când să folosească fiecare cristal, iar masajul este o practică des întâlnită

Folosind același principiu, am putea spune că în acest univers al cristalelor există câteva ce au capacități de stocare mai mici, iar încărcarea lor poate fi făcută atât de oameni ce au dobândit o energie mare pozitivă, dar și în cadrul unor fenomene astrologice. Lumina solară sau cea lunară, dar sunt și multe altele de ajung pe pământ din univers, au vibrații puternice, iar acest lucru ar putea avea, mai mult sau mai puțin o legătură cu caracterul de undă electromagnetică a luminii.

Cristale folosite în practică

Cristalele și pietrele despre care s-ar spune că posedă capacități de stocare energetice și ar produce schimbări la nivelul organismului sunt foarte multe. Putem vorbi de lapis lazuli, cristalul de stâncă, ametist, cuarțul alb, turcoazul, piatra lunii și multe altele. Fiecare având o utilizare mai mult sau mai puțin individuală, iar un specialist al acestei practici cunoaște cazurile în care se folosește fiecare.

piatra din universul cristalelor

Cristalele au diverse moduri în care se încarcă

Pe scurt, intrarea in universul cristalelor ar însemna o deschidere mai mare asupra spiritualității și caracterului aparte pe care îl prezintă sufletul, partea nevăzută a sinelui, ce este chiar mai importantă decât exteriorul nostru fizic, ce îl numim corp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *