Prima pagină » Eveniment-Social » Universitatea Nationala de Arte din Iasi a publicat REZULTATELE ADMITERII 2018, sesiunea de vara
Universitatea Nationala de Arte din Iasi a publicat REZULTATELE ADMITERII 2018, sesiunea de vara

Universitatea Nationala de Arte din Iasi a publicat REZULTATELE ADMITERII 2018, sesiunea de vara

05 aug. 2018, 21:08,
Valentin Hutanu în Eveniment-Social
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:661698;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Universitatea Nationala de Arte "George Enescu" (UNAGE) din Iasi a publicat rezultatele Admiterii 2018, programe de licenta si master – sesiunea iulie la Facultatea de Interpretare, Compozitie si Studii Muzicale Teoretice, cea de Interpretare, Compozitie si Studii Muzicale Teoretice, cea de Teatru, respectiv Facultatea de Arte Vizuale si Design.

Selectia s-a facut inclusiv prin testarea aptitudinilor practice si teoretice ale candidatilor. Astfel, daca primele medii pe locurile bugetate la programele de licenta ale facultatilor de la UNAGE au trecut de media finala NOUA, la polul opus, ultimele medii au fost inclusiv de SASE.

VEZI REZULTATELE ADMITERII 2018 – SESIUNEA IULIE 2018 LA UNIVERSITATEA NATIONALA DE ARTE GEORGE ENESCU IASI

De reamintit ca, la Facultatea de Interpretare, Compozitie si Studii Muzicale Teoretice au fost, la programe licenta, 105 locuri scoase la concurs, la o capacitate de scolarizare de 120 de locuri.

La Facultatea de Teatru au fost 15 locuri bugetare la actorie, 10 locuri bugetate la Papusi-Marionete, sapte locuri bugetare la Regie si 10 locuri bugetare la Coregrafie.

Citeste si: STARTUL ADMITERII 2018, la universitatile de stat din Iasi! Calendare, locuri bugetate la programe de LICENTA si conditii de selectie ale candidatilor – FOTO

La Teatrologie si Management Cultural au fost scoase la concurs 12 locuri bugetare în Limba româna si sapte locuri bugetare la sectia în Limba engleza.

Citeste si: Universitatea Nationala de Arte "George Enescu" din Iasi, intr-un TOP INTERNATIONAL SELECT

La sectia de Regie au fost repartizate trei locuri cu taxa. In final, la Facultatea de Arte Vizuale si Design au fost scoase la concurs, per total, si la sectii precum Pictura, Sculptura, Grafica, Fotografie, Arta Murala, Moda si design vestimentar, Arte Textile si Design textil, Pedagogia artelor plastice, Design, Conservare sau restaurare (buget si taxa) peste 250 locuri. Institutia va mai organiza o sesiune de Admitere in toamna, existand locuri ramase neocupate inclusiv la buget.  

Citeste si: Iata cate locuri scoate la concurs Universitatea de Arte din Iasi la admiterea de toamna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *