Prima pagină » Sport » Universitatea Craiova a ratat doi jucători de milioane de euro: Dennis Man și Adrian Petre!
Universitatea Craiova a ratat doi jucători de milioane de euro: Dennis Man și Adrian Petre!

Universitatea Craiova a ratat doi jucători de milioane de euro: Dennis Man și Adrian Petre!

07 mai 2020, 04:00,
BZI.ro, în Sport

Universitatea Craiova se poate înscrie între cluburile care la un moment dat au trecut pe lângă o mare afacere în fotbal. În cazul oltenilor, am putea spune că a ratat chiar două dintr-o lovitură.
Așa cum George Copos l-a pierdut la un moment dat pe Cristian Chivu pentru 5.000 de dolari sau pe Kolarov pentru 400.000 de dolari, Mihai Rotaru n-a vrut să dea 20.000 de euro pentru Dennis Man și Adrian Petre!
Informația legate de actualii jucători de la FCSB a fost dezvăluită de Ion „Gheorghiță” Geolgău, în cadrul emisiunii Fotbal Plus, la Oltenia TV. Totul s-a petrecut în urmă cu 6 ani.

Dennis Man putea ajunge la Universitatea Craiova pentru 4.500 de euro

„Universitatea Craiova putea să-l ia pe Dennis Man cu 4.500 de euro, în 2014. și pe Adrian Petre l-am avut o săptămână la Craiova și nu au vrut să dea 15.000 de euro pe el. Patronul mi-a spus atunci că nu poate să dea sume din acestea pe jucători de 15 ani. Eu aș fi dat banii ăștia pe Man și Petre. Eu nu am avut nicio treabă cu Iuga, Jurj, Hreniuc și ceilalți pe care i-au adus ei și pe care au plătit mult mai mult și nu s-a mai auzit de ei.

Chiar am rămas surprins că Mihai Rotaru nu a vrut să-i ia pe Man și Petre. Ultima discuție pentru Man a fost când suma ajunsese deja la 500.000 de euro, dar n-a vrut să dea nici atunci și a ajuns la FCSB. Îmi pare rău pentru suporterii craioveni, dar dacă nu știi când să semeni e greu să culegi roadele. Sper să se trezească, una este să aduci jucători la 14-15 ani, se le imprimi spiritul științei, altceva este să-i aduci mari, când vin pe bani mulți și se gândesc numai la salariu”, a dezvăluit Geolgău.

Datorită lui Geolgău, Bănia i-a luat pe Andrei Ivan și pe Nicușor Bancu

Tot la recomandarea lui Geolgău, actual angajat al FRF, la Craiova au ajuns Andrei Ivan, pentru 75.000 de euro, plus 25.000 la debutul în naționala de juniori, și Nicușor Bancu, pentru 80.000 de euro.

„Silviu Bogdan (n.r.- fostul șef al Centrului de Copii și Juniori) este singurul de la Craiova care venea la selecțiile pe care le-am făcut pe plan național. Dar de când a plecat el nu a mai venit nimeni. Cei mai buni jucători se duc la Viitorul și la FCSB”, a adăugat Geolgău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *