Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” – UAIC din Iași susține conștientizarea importanței sănătății mintale și emoționale! Totul în cadrul „Mental Health Awareness Week”. „Pentru al IV-lea an la rând, Universitatea «Cuza» s-a alăturat acestei campanii și realizează, la nivelul comunității academice, acțiuni prin care susține conștientizarea importanței sănătății mintale și emoționale”, arată oficialii instituției de învățământ superior. Astfel, până pe data de 24 martie 2020, Biroul de Consiliere Educațională și Orientare în Carieră de la „Cuza” îi invită pe tineri, dacă simt nevoia să stea de vorbă cu un specialist în consiliere educațională, de carieră sau psihologică, să le scrie specialiștilor de la UAIC.
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași susține conștientizarea importanței sănătății mintale și emoționale! Totul în cadrul „Mental Health Awareness Week”.
„Pentru al IV-lea an la rând, Universitatea «Cuza» s-a alăturat acestei campanii și realizează, la nivelul comunității academice, acțiuni prin care susține conștientizarea importanței sănătății mintale și emoționale. Astfel, până pe data de 24 martie 2020, Biroul de Consiliere Educațională și Orientare în Carieră de la «Cuza» îi invită pe tineri, dacă simt nevoia să stea de vorbă cu un specialist în consiliere educațională, de carieră sau psihologică, să le scrie specialiștilor de la UAIC”, au precizat cei de la „Cuza”.
„Bunătatea ne deblochează umanitatea și ne aduce împreună”
Astfel, UAIC face parte din campania, derulată în intervalul 18 – 24 mai 2020, în care sunt organizate la nivel internațional activități de promovare a sănătății mintale, sub umbrela campaniei „Mental Health Awareness Week”.
„Pentru al IV-lea an la rând, Universitatea «Cuza» din Iași s-a alăturat acestei campanii și realizează, la nivelul comunității academice, acțiuni prin care susține conștientizarea importanței sănătății mintale și emoționale. Tema de anul acesta este #bunătatea (kindness), prilej cu care vrem să încurajăm, să promovăm și să sărbătorim miile de acte de bunătate, realizate în special în această perioadă dificilă prin care trecem. Bunătatea ne deblochează umanitatea și ne aduce împreună, fiind un antidot împotriva singurătății și a stresului”, a mai reliefat cei de la Universitatea „Cuza” din Iași.