Prima pagină » BZI LIVE » Universitarul Adrian Severin, expert ONU și OSCE, analizează și detaliază cele mai sensibile și grave teme naționale și internaționale, la BZI LIVE
Universitarul Adrian Severin, expert ONU și OSCE, analizează și detaliază cele mai sensibile și grave teme naționale și internaționale, la BZI LIVE

Universitarul Adrian Severin, expert ONU și OSCE, analizează și detaliază cele mai sensibile și grave teme naționale și internaționale, la BZI LIVE

28 oct. 2024, 15:00, 1 ,
în BZI LIVE

Marți, 29 octombrie 2024, ora 13.00 (via Zoom), este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de prof. univ. dr. Adrian Severin. Expertul ONU și OSCE va discuta despre:

1. Analiză, consecințe și perspective deschise de reuniunea BRICS de la Khazan!

2. Atacul Israelului asupra Iranului! Ce reprezintă și ce poate urma?

3. Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a făcut duminică primele sale comentarii publice de la atacurile aeriene israeliene asupra țării sale, relatează The Guardian. El a declarat că atacul Israelului asupra Iranului din acest weekend „nu ar trebui nici exagerat, nici minimizat”, cu toate că nu a făcut apel la represalii.

4. Comentarea rezultatului alegerilor din Georgia!

5. Ce ar însemna, pentru Republica Moldova ca Maia Sandu să piardă Alegerile Prezidențiale 2024?

6. Profesorul John Mearsheimer, colonelul Douglas Macgregor și alți experți trag un semnal de alarmă cu privire la un scenariu de coșmar în care Israelul împinge lumea spre un Război Mondial care ar putea pune capăt civilizației.

7. Prezidențiabilii români trebuie să spună dacă acceptă: 1. ca NATO să intre în război cu Rusia; 2. ca armata română să fie pusă sub comandă străină.

8. Atac, în forma continuată, al Uniunii Europene asupra suveranității statelor membre? Unde mai este democrația?

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe https://www.youtube.com/@bzinews. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`