Prima pagină » Local » Unitatea mobilă ATI de la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi, convertită în Terapie Intensivă non-Covid-19
Unitatea mobilă ATI de la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi, convertită în Terapie Intensivă non-Covid-19

Unitatea mobilă ATI de la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi, convertită în Terapie Intensivă non-Covid-19

22 mai 2021, 10:07,
BZI.ro, în Local

Unitatea mobilă Covid-19 de Anestezie şi Terapie Intensivă din curtea Spitalului de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi îngrijeşte în aceste momente doar patru pacienţi infectaţi cu noul coronavirus.

Conducerea spitalului anunţa că unitatea mobilă ATI Covid-19 a fost igienizată, sterilizată şi a fost realizată mentenanţa pentru a primi şi pacienţi cu alte patologii infecto-contagioase, fiind convertită în ATI non Covid-19.

„După igienizare, sterilizare şi realizarea mentenanţei, Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă din curtea spitalului de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” a fost convertită în Terapie Intensivă non-COVID şi şi-a început activitatea medicală. În momentul de faţă, îngrijim în continuare pacienţi COVID pozitivi şi ne-am „deschis porţile” pacienţilor cu celelalte patologii infecto-contagioase, spitalul funcţionând cu 2 terapii intensive: COVID şi non-COVID. Încă o dată, Spitalul de Boli Infecţioase şi-a făcut datoria faţă de pacienţi şi faţă de sistemul medical regional. În prezent sunt îngrijiţi 4 pacienți în unitatea Mobilă”, au precizat reprezentanţii unităţii mobile ATI de la Spitalul de Boli Infecţioase Sf. Parascheva din Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *