Prima pagină » Sanatate » Unguent spondiloza cervicală: Ce este această boală și cum o putem trata

Unguent spondiloza cervicală: Ce este această boală și cum o putem trata

20 ian. 2022, 16:15,
BZI.ro, în Sanatate

Unguentul pentru spondiloză cervicală, utilizat și căutat cel mai des pentru o boală frecventă, care apare odată cu înaintarea în vârstă, iar persoanele de peste 60 de ani fiind cele mai predispuse. Această afecțiune constă în deteriorarea coloanei vertebrale din anumite cauze. Cu toate că poate fi destul de chinuitoare, această boală nu este considerate așa de gravă.

Există mai multe tipuri de spondiloză, precum cea dorsală, lombară, multiple, dar cea mai frecventă este spondiloza cervicală.

Spondiloza este o afecțiune frecventă, însă poate fi ținută sub control cu tratamentul corect

Spondiloza cervicală, pe care specialiștii o numesc și osteoartrită spinală, pertubă articulațiile și discurile din coloanal cervicală, aflată la gât.

În urma unor studii, s-a demonstrat că persoanele care adoptă o poziție greșită a corpului sunt mult mai susceptibile apariției spondilozei cervicale. Medicii au demonstrat prin intermediul unor cercetări și o componentă genetică. Astfel, dacă un membru al familiei s-a confruntat în trecut cu această boală, descendenții săi sunt mai predispuși dezvoltării ulterioare.

Unguent spondiloză cervicală: Ce recomandă specialiștii

Tratamentul spondilozei cervicale constă în ameliorarea durerii și reducerea riscului de deteriorare permanentă, astfel ne putem bucura de o viață cât mai normală.

Persoanele afectate apelează de cele mai multe ori la un kinoterapeut, întrucât kinetoterapia este utilă pentru întinderea mușchilor gâtului și umerilor. Se recomandă medicamente precum antiinflamatoare, narcotice, antiepileptice, injecții cu steroizi sau geluri aplicate local.

persoana care are dureri la spate

Unguentul a fost destinat, pentru început, către sportivii de performanță, însă medicii îl recomandă și pacienților care nu au nicio legătură cu sportul

Oamenii de știință au petrecut un deceniu lucrând la cel mai bun leac pentru refacerea articulațiior. Ce este acest antidot? Ei bine, Motion Energy a venit în ajutorul persoanelor care luptă cu probleme articulare. El poate fi folosit pentru a trata artrita, osteocondrita coloanei vertebrale, artroza, deformarea articulațiilor și nu în ultimul rând, spondiloza.

„Gelul mi-a fost livrat după trei zile. Primele impresii au fost foarte plăcute – are o textură ușoară și un miros plăcut de eucalipt. Cel mai important este că formula sa conține doar ingrediente naturale, precum uleiuri de eucalipt și scorțișoară și extract de ghimbir. Fără chimicale sau componente sintetice.”

Unguentul a fost destinat, pentru început, către sportivii de performanță, însă medicii îl recomandă și pacienților care nu au nicio legătură cu sportul.

barbat care are dureri de coloana

Spondiloza, o boală tot mai des întâlnită, apare odată cu înaintarea în vârstă, persoanele de peste 60 de ani fiind cele mai predispuse

Cum se utilizează Motion Energy? Ei bine, primul pas constă în aplicarea a unei cantități mici de gel pe zona afectată, apoi masarea până când unguentul este absorbit în piele, iar dacă este necesar, spre final, se poate aplica din nou.

„După examinare, un specialist mi-a recomandat să fac câteva ședințe de masaj dureros. Am făcut două ședințe, am plâns de durere și am renunțat. Desigur, am început să caut alternative. Și am găsit-o! Motion Energy mi-a rezolvat problema în doar o săptămână. Acum, îl păstrez în trusa de prim ajutor și îl folosesc de fiecare dată când simt disconfort.”

Așadar, persoanele care suferă de spondiloză, osteocondroză sau alte boli, trebuie neapărat să comande acest unguent. Vor spune cu siguranță adio oboselii, durerii și dispoziției neplăcute.

Metode naturiste pentru a ameliora durerea

Persoanele adepte tratamentelor naturiste au venit în ajutor pacienților care suferă de spondiloza cervicală. Printre remediile naturiste recomandate de aceștia, se numără ceaiul de ghimbir, suplimente de extract de scoarță de sacie albă, extractul de piper negru, o plantă numită tămâia indiană, turmericul și gheara diavolului.

persoana care are dureri de spate si de umar

Spondiloza cervicală, pe care specialiștii o numesc și osteoartrită spinală, pertubă articulațiile și discurile din coloanal cervicală, aflată la gât

Acestea sunt utile pentru diminuarea durerii, însă trebuie luate cu recomandarea medicului, deoarece pot exista efecte secundare.

Pentru evitarea cu success a spondilozei cervicale, este important să avem un stil de viață sănătos, controlând greutatea, odihna și alimentarea sănătoasă. Nu în ultimul rând, este important sportul regulat și mersul zilnic pe jos.

Spondiloza este o afecțiune frecventă, însă poate fi ținută sub control cu tratamentul corect.

persoana care mananca biscuiti in fata unui frigider

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *