Prima pagină » Sanatate » Unguent cu antibiotic pentru eczeme. Cum să scapi rapid de semnele roșii de pe mâini

Unguent cu antibiotic pentru eczeme. Cum să scapi rapid de semnele roșii de pe mâini

15 nov. 2022, 13:00,
BZI.ro, în Sanatate

Pentru a reuși să scapi de o afecțiune dermatologică medicii recomandă folosirea unui unguent cu antibiotic pentru eczeme. Petele și plăcile roșii de pe mâini și picioare, însoțite de mâncărimi chinuitoare, sunt cele mai frecvente manifestări ale eczemei. Împreună cu dermatologii, am discutat ce unguente sunt prescrise pentru a trata eczema pe mâini și picioare și dacă pot vindeca problemele de piele pentru totdeauna.

Eczema poate fi nu numai inconfortabilă din punct de vedere fizic, ci și dificil de tratat. Poate fi greu să le explici pacienților că semnele roșii de pe mâini sunt doar eczeme, nu infamul herpes zoster sau alte erupții infecțioase. Înainte de a începe să aplici un unguent pentru tratarea disconfortului este bine să cunoști ce presupune această boală. Eczema este o afecțiune cronică caracterizată prin pete roșii, plăci, vezicule și o ușoară senzație de mâncărime. Poate apărea pe orice parte a pielii, dar erupția apare cel mai frecvent pe pielea mâinilor și a picioarelor. Statisticile arată că aproximativ 1-2% dintre adulții din întreaga lume suferă de eczeme.

persoana care sufera de eczeme pe picioare

Poate apărea pe orice parte a pielii, dar erupția apare cel mai frecvent pe pielea mâinilor și a picioarelor

Unguent cu antibiotic pentru eczeme. Ce remedii să aplici pentru a calma rapid disconfortul

Eczema afectează bariera protectoare a pielii, aceasta deformează pelicula de apă și grăsime de la suprafață, care ar trebui să protejeze organismul de alergeni, substanțe chimice și agenți patogeni. ⠀

Trident deschide clasamentul nostru al celor mai bune unguente pentru eczeme pe mâini și picioare. Este un produs combinat care conține un glucocorticosteroid, un antibiotic cu spectru larg, sulfat de gentamicină și o componentă antifungică. Acest lucru înseamnă că unguentul ameliorează inflamația, umflăturile și mâncărimile și, în același timp, combate infecțiile fungice și bacteriene ale pielii. Triderm este un medicament hormonal, deci este important ca tratamentul să fie efectuat sub supravegherea unui medic.

persoana care sufera de eczema pe maini

Statisticile arată că aproximativ 1-2% dintre adulții din întreaga lume suferă de eczeme

Akriderm GK este un unguent hormonal produs la nivel local. Substanțele active din compoziție sunt aceleași ca și în Triderm. Acesta conține antibiotic, hormon glucocorticosteroid și agent antimicrobian. Unguentul ameliorează simptomele externe ale eczemei. Astfel, acesta ameliorează mâncărimile, umflăturile, roșeața și protejează pielea de infecțiile secundare cauzate de infecții fungice sau bacteriene.

Alte produse recomandate de medici pentru ameliorarea simptomelor cauzate de afecțiunea dermatologică

Un alt produs combinat din ratingul nostru, care ameliorează simultan simptomele eczemelor, combate infecțiile secundare și accelerează regenerarea pielii este tetraderm. O componentă hormonală din produs reduce mâncărimile și umflăturile, în timp ce acidul pantotenic asigură o vindecare rapidă a zonelor afectate. Efectul bactericid este obținut printr-un antibiotic cu spectru larg.

persoana care sufera de eczema pe maini

Petele și plăcile roșii de pe mâini și picioare, însoțite de mâncărimi chinuitoare, sunt cele mai frecvente manifestări ale eczemei

Rederm este un unguent glucocorticosteroidian care are efecte antiinflamatorii, antipruriginoase și vasoconstrictoare. Unguentul conține, de asemenea, acid salicilic, care înmoaie pielea și îndepărtează straturile keratinoase ale epidermei caracteristice eczemelor.

Betamethasone-Vertex este un unguent cu un glucocorticosteroid sintetic în compoziția sa. Betamethasone-Vertex, atunci când este aplicat pe piele, acționează pentru a constrânge vasele, ameliorează mâncărimea și reduce eliberarea de mediatori inflamatori. Unguentul nu este utilizat în cazul infecțiilor secundare ale plăcilor, deoarece nu conține antibiotice sau componente antimicrobiene.

Este foarte important să folosiți unguent cu antibiotic pentru eczeme recomandat de un specialist. Chiar dacă eczema nu este o boală infecțioasă, antibioticele pentru eczeme sunt medicamente indicate de către specialiști. Acestea nu au un efect pozitiv asupra straturilor de suprafață ale pielii, ci mai degrabă pătrund în profunzime în țesutul afectat.

femeie care aplica o crema pe mana

Înainte de a începe să aplici un unguent pentru tratarea disconfortului este bine să cunoști ce presupune această boală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *