Prima pagină » Stiri si curiozitati » Unghii roz neon: Sfaturile manichiuristelor pentru cele mai îndrăznețe fashioniste

Unghii roz neon: Sfaturile manichiuristelor pentru cele mai îndrăznețe fashioniste

07 mart. 2022, 11:21,
în Stiri si curiozitati

Manichiuristele spun că pentru 2022 cea mai actuală alegerea sunt unghiile roz neon. Mai mult de atât, specialiștii îndrumă fashionistele să uite de modele clasice, pasteluri și lacuri închise. Este important să-ți lași imaginația sa zboare și pariază pe nuanțe neon luminoase și suculente. Cu siguranță, decizia este destul de îndrăzneață, însă cu un astfel model de unghii strălucitoare, starea de spirit va fi cu tine chiar și pe vreme ploioasă.

Manichiura roz neon, la fel ca și cea verde neon, este ideală pentru petreceri și discoteci. Trebuie să știi că manichiura neon arată cel mai bine pe unghiile scurte sau unghiile de lungime medie. De asemenea, manichiura neon roz este un accent, astfel este mai bine să optezi și pentru un machiaj corespunzător. Specialiștii spun că este extrem de important să aplici cât mai mult timp posibil, ulei de cuticule. Este important să  încerci să eviți ciobirea unghiilor.

unghiile unei persoane de culoare roz neon

Tonurile acide sau neon de roz sunt adesea alese de adolescenți

Unghii roz neon: Cel mai actual model de manichiură pentru 2022

Manichiura modernă poate fi nu doar moale și palidă. Aceasta poate fi și extrem de strălucitoare, ceea ce este dovedit de includerea rozului neon în paleta de tonuri la modă pentru 2022. Cu toate acestea, pentru ca un astfel de design să nu arate lipsit de gust, trebuie să alegi tonurile de pigment potrivite. Suficient de important este și modul în care alegi tehnica pentru manichiură. În plus, este important să optezi pentru decorarea nuanțelor ascuțite cu elemente minimaliste. La fel este indicat să procedezi când alegi o manichiură portocalie.

unghiile unei persoane de culoare roz neon

Pentru a obține o imagine armonioasă, trebuie să ții cont de combinația dintre culoarea aleasă de manichiură și hainele pe care le porți

Tonurile strălucitoare de roz includ diferite culori suculente, de la fucsia la roz otrăvitor. Astfel poți opta pentru o manichiură de un roz suculent, somon, coral, cireș roz, zmeură suculentă, fucsia strălucitoare, roz intens, magenta, violet, precum și pentru tonuri de neon. Atât culorile săturate, cât și cele roz acid nu pot fi numite universale. Spre deosebire de nuanțele de culori deschise, acestea nu sunt potrivite pentru toate categoriile de vârstă și, în plus, nu pentru fiecare stil de viață. De asemenea, este foarte important ca atunci când optezi pentru o manichiură la salon să fii atentă ca meșterul să folosească doar produse sterilizate pentru a evita bolile unghiilor.

Sfaturile specialiștilor pentru o manichiură perfectă

Pentru a obține o imagine armonioasă, trebuie să ții cont de combinația dintre culoarea aleasă de manichiură și hainele pe care le porți. Trebuie să înțelegi că uneori nuanțele de roz creează stilul copilăresc și prost conceput, ceea ce este extrem de nedorit. În general, manichiura roz este alegerea perfectă pentru naturile senzuale și pasionale. De asemenea, această manichiură este potrivită pentru personalitățile visătoare și îndrăznețe.

unghiile unei persoane de culoare roz neon

Tonurile strălucitoare de roz includ diferite culori suculente, de la fucsia la roz otrăvitor

Tonurile acide sau neon de roz sunt adesea alese de adolescenți. Cu toate acestea, trebuie să înțelegi că aceste modele sunt potrivite pentru bloggeri de pe Instagram. Cele mai pigmentate tonuri care vă permit să faceți o manichiură roz suculentă și strălucitoare pot fi numite opțiuni mate și lucioase. Această nuanță este o bază excelentă pentru decorare manichiurii, precum și pentru a crea un efect neobișnuit. Dintre toate tipurile de unghii mate de astăzi, produsele pentru unghii mai șic sunt pigmenții cu texturi catifelate, velur și satinate. Pe lângă acestea, preferatele designului sunt lacurile de oglindă, magnetice și cameleon.

Atunci când optezi pentru unghii roz neon, poți să optezi și pentru o manichiură care își schimbă nuanță în dependență de temperatură. De obicei, acestea la frig devin mai întunecate, iar la căldură devin mai deschise. Analogii cameleonilor își schimbă nuanța, adaptându-se la diferite lumini, devenind mai calde sau mai reci. Magnetice, sau așa-numitele ochi de pisică, sunt mai interesante și mai voluminoase, cu ajutorul lor poți crea o manichiură stilată și spectaculoasă.

unghiile unei persoane de culoare roz neon

Manichiura roz neon, la fel ca și cea verde neon, este ideală pentru petreceri și discoteci

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024