Prima pagină » Stiri si curiozitati » Unghii de vară simple și elegante. Cele mai noi tendințe pentru o manichiură perfectă

Unghii de vară simple și elegante. Cele mai noi tendințe pentru o manichiură perfectă

14 apr. 2022, 14:33,
în Stiri si curiozitati

Doamnele și domnișoarele care vor să atragă privirile tuturor în sezonul cald pot opta pentru unghii de vară simple și elegante. Pe lângă o tunsoare la modă și un machiaj natural, aspectul unghiilor este la fel de important. Astfel, vom fi mereu în centrul atenției cu un look fresh. Iată cele mai noi tendințe pentru o manichiură perfectă.

Unghii de vară simple și elegante pentru un look spectaculos

În sezonul cald tot mai multe femei preferă o manichiură simplă și elegantă, în culori pastelate sau nude. Pe lângă noile tendințe de colorare a părului sau tehnicile deosebite de make-up, doamnele și domnișoarele acordă o importanță deosebită și manichiurii de sezon.

Pentru a atrage privirile tuturor cu o manichiură spectaculoasă, putem opta pentru manichiura nude sau ombre, rafinată și mereu elegantă. Dacă alegem o manichiură în nuanțe nude, atunci putem să folosim și o pudră perlată sau câteva strasuri. Un aspect inedit este oferit de tehnica ombre. Pentru unghii ombre interesantă este schema de culori folosită și jocul spectaculos de nuanțe.

Mereu la modă este și manichiura French, clasică și rafinată. Pentru a ieși din tipare putem aplica pe unghii câteva interpretări florale, desene sau strasuri, toate cu o acoperire mată. Cu siguranță, manichura Frech este potrivită pentru sezonul de vară. Mai mult, manichiura poate fi adaptată în funcție de ocazie și de anotimp.

Doamnele și domnișoarele optează pentru o manichiură spectaculoasă și de Crăciun sau de Paști, dar și pentru unghii care să atragă toate privirile la evenimentele festive. Pentru iubitoarele de manichiură roșie, ideală este această culoare clasică în combinație cu câte strasuri fine și elegante.

Tendințe inedite pentru o manichiură perfectă

Doamnele și domnișoarele mai îndrăznețe pot ieși din tipare cu unghii multicolore. Această tendință este la modă în acest an și contă în acoperirea multicoloră pe fiecare deget sau pe câteva degete. Dacă optăm pentru culorile mate atunci cu siguranță manichiura va fi una spectaculoasă și în același timp elegantă.

În sezonul de vară la modă sunt tonurile pastelate de bej, azuriu, roz, nuanțe palide de galben și turcoaz. Aceste culori se pot asorta perfect la ținutele de vară, obținând un look fresh care va atrage toate privirile.

Dacă vrem să ieșim din tipare, putem alege stilul minimalist pentru o manichiură cu forme geometrice sau cu imprimeuri mici. Acestea vor oferi unghiilor un aspect spectaculos. Mai mult, putem opta și pentru nail art cu imprimeu animal. De exemplu, unghiile cu imprimeu leopard sau zebră sunt la modă în acest an și creează o manichiură inedită și sofisticată.

Dacă vrem să ne pregătim pentru o petrecere de seară în sezonul de vară, atunci ideale sunt unghiile pudrate. Unghiile cu un aspect de oglindă sau cu un aspect sidefat arată foarte bine și se potrivesc perfect pentru evenimentele festive. Manichiura pudrată poate și asortată cu o ținută clasică sau cu una extravagantă, în funcție de preferințe.

Tot mai multe femei optează pentru o manichiură simplă și elegantă în sezonul de vară. În funcție de tehnicile folosite și de culorile alese, putem ieși din tipare cu unghii rafinate și spectaculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *