Prima pagină » Cancan » Unghii de toamnă simple. Cum să atragi privirile tuturor cu o manichiură perfectă

Unghii de toamnă simple. Cum să atragi privirile tuturor cu o manichiură perfectă

23 aug. 2023, 09:32,
în Cancan

Dacă vrem să facem furori la finalul verii cu o manichiură colorată și de efect, putem să ne bucurăm de niște unghii de toamnă simple, cu modele inedite și spectaculoase. Când vine vorba de unghii, doamnele și domnișoarele sunt atente la detalii și aleg modele care să le scoată din tipare. Iată cum să atragi privirile tuturor cu o manichiură perfectă.

Unghii de toamnă simple

Toamna se apropie cu pași repezi așa că femeile vor să fie în tendințe în ceea ce privește aspectul fizic. De la vestimentație, coafură, machiaj și manichiură, doamnele și domnișoarele acordă o importanță deosebită pentru a arăta impecabil.

Pentru a fi în trend cu sezonul ce se apropie, putem să obținem foarte ușor acasă niște unghii de toamnă simple, cu modele rafinate, clasice și de efect.

Culorile pentru acest tip de manichiură trebuie să fie maro, verde, portocaliu, roșu, galben, bej. Cromatica se va potrivi perfect cu anotimpul, iar manichiura se va asorta cu vestimentația și machiajul.

Pentru manichiura de toamnă putem aplica modele tip frunză,. La fel d bine putem opta pentru niște modele florale pe unghii, doar că trebuie să alegem culorile și tonurile de sezon. Pentru o manichiură rapidă și elegantă făcută acasă putem folosi niște ștampile și autocolante de unghii cu motive de toamnă.

Cum să obții acasă o manichiură elegantă și în ton cu anotimpul

Pentru a obține o manichiură de toamnă care să atragă toate privirile putem opta pentru câteva modele și tehnici deosebite. Putem alege un fundal degradat de unghii pentru toamnă. Această metodă constă în amestecul a două culori, iar tranziția se face de la rădăcina unghiei spre vârf. De exemplu, la baza unghiei putem alege o nuanță de bej și vom continua cu o nunță de portocaliu sau maro spre vârful unghiei.

Pentru un plus de efect putem aplica pe unghii și câteva strasuri. O altă tehnică adorată de doamne și domnișoare este cea a chaos-ului. Această metodă constă într-un amestec de culori pe unghie sub formă de valuri.

Pentru tehnica chaos vom avea nevoie de ojă colorată pentru baza unghiilor, precum galben sau maro, iar pe mijlocul unghiei vom aplica picături de roșu sau portocaliu. După aceea cu o bucată de folie de plastic mototolită se freacă fiecare unghie pentru a se amesteca toate culorile și a obține un efect extravagant al manichiurii. Doamnele care adoră stilul clasic, pot alege o manichiură de toamnă făcută cu gel și cu modele de sezon din strasuri, stickere de unghii și modele făcute cu pensula.

Doamnele și domnișoarele își doresc să iasă din tipare cu o manchiură de sezon așa că aleg modele sofisticate de toamnă. Astfel, vor atrage multe priviri și vor fi în ton cu anotimpul, iar complimentele celor din jur nu vor întârzia să apară. Manichiura poate fi adaptată în funcție de tendințe, de sezon, de vestimentție sau machiaj, iar doamnele vor fi în centrul atenției. Manichiura de toamnă poate fi realizată la salon sau acasă, în funcție de preferințe. Un look fresh și atrăgător le va face pe femei să se simtă energice și încrezătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *