Prima pagină » Stiri si curiozitati » Unghii de Crăciun roșii. Modele inedite pentru o manichiură sofisticată

Unghii de Crăciun roșii. Modele inedite pentru o manichiură sofisticată

10 dec. 2021, 16:07,
în Stiri si curiozitati

Majoritatea doamnelor și domnișoarelor își doresc să aibă unghii de Crăciun roșii. Este știut faptul că persoanele care aleg culoarea roșie în preajma sărbătorilor de iarnă vor avea parte de noroc și dragoste în Noul An. De la rochii elegante roșii, până la accesorii sau încălțăminte, tot mai multe femei aleg această culoare deoarece inspiră eleganță, rafinament, dar și încredere. Iată câteva modele inedite pentru o manichiură sofisticată.

Unghii de Crăciun roșii, clasice și elegante

Când vine vorba de ținuta de Crăciun sau de Anul Nou, detaliile fac diferența, așa că doamnele și domnișoarele își doresc să arate perfect. O atenție sporită este oferită și manichiurii, iar modelul ales trebuie să atragă privirile tuturor. Multe femei își doresc un model clasic, fără pietricele aplicate pe unghii. Culoarea roșie oferă un plus de eleganță indiferent de forma unghiei. 

Atunci când merg la salon, domnișoarele preferă o manichiură scurtă, însă de mare efect. Cele care optează pentru forma pătrată își doresc și aplicarea unor glittere sau strasuri pe unghie, care să ofere un plus de strălucire.

Cu siguranță cele care preferă accesoriile aplicate pe unghii vor atrage privirile tuturor cu o manichiură nonconformistă. Mai mult, nuanțele de roșu intens sau efectele ombre au un efect deosebit. 

Totodată, unele doamne sau domnișoare îndrăznețe își doresc să iasă în evidență așa că optează pentru unghii roșii, dar cu un model auriu sau argintiu. Astfel, manichiura va fi în ton cu sărbătorile de iarnă.

De asemenea, tot mai multe femei preferă modelele inspirate de Crăciun și își aplică pe unghii fulgi, omuleți de zăpadă sau brăduți. Efectul este pe măsură dacă se adaugă și puțin sclipici.

Modele de unghii roșii pentru o manichiură sofisticată 

Este știut faptul că tot mai multe femei aleg culorile pentru manichiură în funcție de stilul și personalitatea fiecăreia. Altfel stau lucrurile când vine vorba de manichiura de Crăciun sau Revelion. Doamnele și domnișoarele își doresc ca unghiile să fie în ton cu cu sezonul de iarnă, așa că aleg printre cele mai inedite modele.

Unghiile roșii sunt printre preferințele multor femei. Cele mai surprinzătoare modele sunt cele de tip french înzăpezit cu nuanțe de roșu, manichiura roșie cu inspirație de gheață, french reinterpretat cu sclipici și pietricele aurii sau manichiura cu bijuterii special create.

Accesoriile sau modelele ce se aplică pe unghie sunt dintre cele mai complexe. Domnișoarele mai pretențioase aleg manichiura cu abțibilduri precum steluțe, omuleți de zăpadă, fulgi, brazi sau ombre de gheață.

Extrem de apreciată este și manichiura french, dar cu nuanțe de roșu sau french interpretat, care este creat cu roșu, auriu și argintiu. Un alt model popular este și cel cu buline, oferind un aspect jucăuș manichiurii clasice roșii.

O decorare originală a unghiilor roșii de Crăciun poate fi obținută și cu ajutorul sclipiciului. Acesta se aplică la final, iar în funcție de nuanța aleasă, efectul va fi unul surprinzător. Cele mai apreciate glittere sunt cele aurii, care se potrivesc perfect cu sezonul sărbătorilor de iarnă.

Tot mai multe femei optează pentru unghii de Crăciun roșii. Acestea sunt alegerea perfectă pentru cele care își doresc să iasă în evidență prin eleganță și simplitate, dar pot ieși din tipare cu ajutorul unor modele inedite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *