Prima pagină » Stiri si curiozitati » Unghii de Crăciun 2022: Modele inedite pentru manichiura de sărbători

Unghii de Crăciun 2022: Modele inedite pentru manichiura de sărbători

30 nov. 2021, 16:02,
în Stiri si curiozitati

În ajunul Crăciunului toată lumea încearcă să-și creeze dispoziția de sărbătoare purtând pulovere de Crăciun, împodobind bradul și alegând un model de unghii de Crăciun pentru 2022. Tot mai multe femei optează în perioada sărbătorilor de iarnă pentru o manichiură cu model de Crăciun.

Crăciunul este tot mai aproape, perioada în care lumea începe să forfote de bucurie, entuziasm, perioada în care toată lumea este cuprinsă de magia sărbătorilor de iarnă. Pentru a reuși să-ți creezi dispoziția pentru cea mai frumoasă perioadă din an poți să faci o manichiură cu sclipici sau roșie clasic pentru a avea unghii fermecătoare pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă.

unghii rosii in stil de craciun

Pentru a reuși să obții cea mai specială manichiură pentru sărbătorile de iarnă poți să optezi pentru un roșu foarte aprins cu sclipici

Unghii de Crăciun 2022: Roșu clasic împreună cu auriu

Pentru femeile care adoră manichiura roșie, Crăciunul este perioada perfectă pentru un model de unghii roșii mai interesant. Pentru a reuși să obții cea mai specială manichiură pentru sărbătorile de iarnă poți să optezi pentru un roșu foarte aprins cu sclipici auriu.

Conform specialiștilor, o ojă roșie semipermanentă cu sclipici va oferi manichiurii tale un aspect cu adevărat în spiritul Crăciunului. Acest design este foarte ușor de realizat și acasă, fiind un model care se păstrează în continuare printre tendințele anului.

unghii rosii in stil de craciun

Există femei care adoră manichiura clasică și romantică de Crăciun

Optează pentru un model cu un desen deosebit

Poți să optezi și pentru un desen, dacă ai o pensulă subțire și culorile de ojă roșie și auriu, te poți juca cu diferite modele de unghii de sărbătoare sau pur și simplu să desenezi globuri sau un brad. Un model foarte popular sunt bulinele, care pot fi realizate cu ajutorul unui instrument punctator cu o bilă pentru decorare.

În cazul în care îți este frică să desenezi poți încerca diferite stickere cu apă sau autocolante. De asemenea, poți folosi ștampilele pentru desen. Cu ajutorul acestor trucuri în doar câteva minute îți poți crea un model unic și frumos de unghii de Crăciun.

De asemenea, o decorare originală poate fi obținută și cu ajutorul sclipiciului, pigmenților de lustruire sau pietrelor sclipitoare. Pentru un model cât mai inedit și modern poți să-ți cumperi pigment de lustruire „chromatic mirror”, fiind un luciu final, pigmentul poate fi foarte simplu de lustruit.

model de unghii pentru craciun

O nuanță foarte adorată de către femei în această perioadă este violet

Manichiură romantică sau unghii nonconformiste

Există femei care adoră manichiura clasică și romantică de Crăciun, de cele mai multe ori, acestea sunt seducătoare și realizate în culori luxoase. O nuanță foarte adorată de către femei în această perioadă este violet, dar nu un violet simplu dar care este iluminat cu auriu. Acest model arată foarte șic, unghiile fiind foarte săturate și lucioase. Astfel, culoarea violet este o alegere foarte bună pentru femeile romantice.

Pentru un model cât mai inedit poți folosi abțibildurile full nail, fiind o metodă revoluționară în nail art. Această metodă îți asigură în doar câteva minute un model de unghii nonconformist și ieșit din tipare.

colaj modele de unghii pentru craciun

Tot mai multe femei optează în perioada sărbătorilor de iarnă pentru o manichiură cu model de Crăciun

De asemenea, poți alege și un model de unghii specifice Crăciunului, însă poți să abordezi un desen mai interesant, spre exemplu un ren sau un french în culori aprinse precum verdele sau albastru.

Combinațiile de culori precum roșu cu verde, auriu cu verde, alb cu albastru sau argintiu sunt foarte potrivite pentru unghiile de Crăciun. Un astfel de model de manichiură cu siguranță îți va completa ținuta de sărbătoare. Este bine să știi că orice model de manichiură va arăta spectaculos și va fi admirat dacă îți va caracteriza personalitatea și stilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *