Prima pagină » Stiri si curiozitati » Unghii ascuțite: Manichiura potrivită pentru fetele îndrăznețe

Unghii ascuțite: Manichiura potrivită pentru fetele îndrăznețe

28 mart. 2022, 15:14,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Trendul pentru unghii ascuțite se reîntoarce în anul 2022. Conform specialiștilor, unghiile ascuțite sunt o manichiură divină și potrivite pentru fetele creative și strălucitoare. Sunt foarte convenabile în ceea ce privește întruchiparea celor mai diverse și fanteziste decorațiuni pentru unghii. Această formă are loc pentru orice design. Și nu va fi doar un accent, va fi ceva mai mult.

Orice design bine cunoscut de la marmură la strasuri și geometrie își dezvăluie toată frumusețea și splendoarea pe formele ascuțite ale unghiilor. Nu confundați această formă cu forma populară de migdale. Migdalele sunt o formă mai moale și feminină, cu vârful rotunjit și baza mai largă. De asemenea, orice culoare va arăta extrem de spectaculos pe această formă, chiar și clasica manichiură franceză.

mainele unei persoane cu unghii ascutite

Pictura pe unghii ascuțite este potrivită pentru oameni creativi și foarte curajoși

Unghii ascuțite: Ce model de manichiură să alegi pentru această formă

Proprietarii acestei forme de unghii nu pot fi numiți timizi. Cu siguranță, admiratoarele acestei manichiuri nu sunt genul care să opteze pentru un bej calm monoton sau să picteze flori delicate pe unghii. Chiar și faptul că poartă unghii ascuțite spune multe despre caracterul și dispoziția acestora.

Manichiura franceză pe o formă ascuțită este arată foarte neobișnuit. La urma urmei, manichiura franceză pe unghii naturale și pe extensii arată foarte diferită. Unghiile artificiale sunt mai înguste și mai ascuțite, adesea uimesc prin lungimea lor. Iar cele naturale, dimpotrivă, sunt mai late și mai scurte.

mana unei persoane cu unghii ascutite

Pictarea unghiilor ascuțite este o formă de artă separată

Desigur, jacheta albă clasică pe unghii ascuțite este întâlnită foarte rar. Dar folosirea acesteia în combinație cu diverse adaosuri sau pe culori neon precum portocaliu, roz sau verde arată extrem de modern.

Finisajul mat conferă o textură catifelată. Datorită acestui fapt, unghiile ascuțite capătă un efect mai profund. Manichiura mată va adăuga grandiozitate și rafinament imaginii tale. Culorile închise, reci și clasice precum maro sau vișiniu arată cel mai bine pe unghiile ascuțite într-o textură mată. Manichiura mată închisă poate fi foarte bine combinată cu strasuri și străluciri.

Ce combinații îndrăznețe poți obține optând pentru manichiura ascuțită

Unghiile ascuțite îți permit să efectuezi chiar și incrustări volumetrice, în timp ce îi diluezi caracterul captivant folosind modele neobișnuite. Poți folosi absolut orice culoare și formă de strasuri pentru această formă. Principalul este să nu exagerați. Cel mai bine este să plasezi strasuri pe mai multe unghii, accentuându-le astfel.

Atunci când auzi cuvântul strălucire îți imaginezi un lac gel strălucitor și chiar modelul ochi de pisică. Pe această formă, sclipirile vor completa perfect manichiura originală. In plus, cu ajutorul lor, poți face o manichiura mai feminină sau mai liniștită. Probabil că toată lumea se sătura de luminozitate din când în când. Și apoi, în diferite perioade de viață și în conformitate cu starea de spirit, îți vei dori o manichiură strălucitoare.

mainele unei persoane cu unghii ascutite

Atunci când auzi cuvântul strălucire îți imaginezi un lac gel strălucitor și chiar modelul ochi de pisică

Pictarea unghiilor ascuțite este o formă de artă separată. În fiecare an, unghiile cu formă ascuțită participă și câștigă la concursuri de nail art. Inițial, unghiile ascuțite puteau fi găsite doar la competiții și alte evenimente similare. Dar au câștigat rapid popularitate datorită fotografiilor și premiilor de modă. Pictura pe unghii ascuțite este potrivită pentru oameni creativi și foarte curajoși. Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți face unghiile și mai originale.

Atunci când optezi pentru unghii ascuțite trebuie să știi că acestea sunt întruchiparea sexualității, spiritului îndrăzneț și eleganță în același timp. Toate modelele posibile și cunoscute îți sunt deschise. Pe această formă, culorile clasice în manichiură arată grozav. Are o mulțime de avantaje. Încearcă această formă de unghii și cu siguranță te vei îndrăgosti de ea.

mana unei persoane cu unghii ascutite

Unghiile ascuțite îți permit să efectuezi chiar și incrustări volumetrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *