Prima pagină » Actualitate » Unei familii de români li s-a furat mașina din Grecia, rămânând fără bani și acte! „A intrat peste noi în casă!”
Unei familii de români li s-a furat mașina din Grecia, rămânând fără bani și acte! „A intrat peste noi în casă!”

Unei familii de români li s-a furat mașina din Grecia, rămânând fără bani și acte! „A intrat peste noi în casă!”

25 iun. 2024, 11:42,
BZI.ro, în Actualitate

O familie de români a mers cu mașina în vacanță în peninsula Halkidiki, Grecia. Vacanța frumoasă la care visau s-a transformat într-un coșmar. Li s-a furat mașina din Grecia, rămânând fără bani și acte. Proprietara mașinii a scris pe un grup de Facebook că mașina le-a fost furată după ce o persoană a intrat noaptea în vila în care locuiau și a luat cheile mașinii. Pe înregistrările video se poate vedea cum o persoană cu fața acoperită a intrat în vilă.

Unei familii de români li s-a furat mașina din Grecia, rămânând fără bani și acte!

O familie de români a mers cu mașina în vacanță în peninsula Halkidiki, Grecia, însă au avut parte de un adevărat coșmar, rămânând fără mașină, bani și acte.

Proprietara mașinii a cerut ajutorul oamenilor, duminică, 23 iunie 2024, pe grupul de Facebook „Forum Grecia”. Mașina, marca BMW, i-a fost furată din Pefkochori, lângă Elephant Beach, în jurul orei 2.50 dimineața.

„Mașina furată din Pefkochori! Vă rog mult să mă ajutați să o găsesc!”, a scris disperată, românca.

Din primele informații, un individ cu fața acoperită ar fi găsit o ușă deschisă la vila unde aceștia erau cazați, a luat de pe masă cheia de la mașină și a furat mașina.

Femeia a povestit că în autoturism se aflau mai multe bunuri, sumă importantă de bani, dar și documentele pe care le aveau. Totul s-a întâmplat în timpul nopții, atunci când proprietarii vilei și turiștii cazați dormeau.

„A intrat peste noi în casă și a luat cheile de pe masă”, a mai spus femeia.

Membrii grupului de pe Facebook au reacționat imediat

„Îmi sună ca și cum a complotat cu proprietarii Vilei”, a spus un urmăritor al paginii „Forum Grecia”.

Femeia a răspuns că nu se pune problema de așa ceva.

„Nu e vorba e așa ceva! Proprietarii fac tot posibilul să o găsim! Au intrat și la vecini, și au luat telefoane, tablete, laptopuri”, susține românca.

Turist român: „Au un dispozitiv cu care mi-au deschis doar portbagajul”

Tot în peninsula Halkidiki, un român s-a trezit cu mașina spartă. El a scris pe Facebook ce a pățit, în timpul în care a lăsat mașina nesupravegheată.

„Mare grijă la ce lăsați în mașini. Am fost furat de o sumă de bani de acest domn, care după priviri nu acționează singur. Cel mult 10 minute, am lipsit de la mașină. Nu știu ce dispozitiv au, dar mi-au deschis doar portbagajul. S-a întâmplat la plaja orange beach, doar am coborât să văd dacă sunt locuri și m-am întors”, susține românul, pe Facebook.

O altă turistă s-a declarat siderată de cele întâmplate familiei din România.

„Citesc, mă îngrozesc și mă întristez. Este pur și simplu strigător la cer că aceste specimene au ajuns să facă rău și pe aici. Am fost pe insulă de patru ori în ani diferiți, dar nu am pățit așa ceva. Îmi pare rău pentru experiența neplăcută!”, a scris o femeie.

Românul căruia i-a fost deschis portbagajul a revenit cu un update.

„Update! A mai furat din altă mașină, în aceeași zi la diferență de jumătate de oră. Mașina are închidere centralizată normală… Mi-a descuiat doar portbagajul nu și ușile… a avut un dispozitiv ceva, am declarat și la poliție și nu sunt la prima abatere. Camera mea filmează doar la șoc, în video se aude cum descuie doar portbagajul, nu știu cum, dar a reușit”, a mai spus românul.

Altfel, unei familii de români li s-a furat mașina din Grecia, rămânând fără bani și acte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *