Prima pagină » Cancan ultimă oră » Unde se va filma următorul sezon America Express. Dezvăluirile producătoarei Mona Segall

Unde se va filma următorul sezon America Express. Dezvăluirile producătoarei Mona Segall

14 mart. 2023, 22:41,
în Cancan ultimă oră

America Express este una dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune, Celebrul show ete pe punctul de a se termina, iar fanii sunt curioși dacă au început pregătirile pentru noul sezon.

Producătoarea emisiunii a dezvăluit că țările în care va avea loc competiția au fost stabilite, iar echipa de casting lucrează intens pentru a selecta cele mai interesante și spectaculoase perechi de concurenți.

Mona Segall și Robert Lionte sunt producătorii emisiunii America Express și au fost invitați în podcast-ul Fain și Simplu, găzduit de Mihai Morar, unde au făcut dezvăluiri mult așteptate despre viitorul sezon al show-ului.

Unde va avea loc următorul sezon America Express

Mona Segall a dezvăluit că se lucrează la stabilirea traseului pentru următoarea ediție a emisiunii America Express.

„Următorul sezon va fi tot America Express. Columbia, sudul Columbiei, partea spre Bolivia, nu e mai safe, din contră. Ecuador și Argentina”, a spus Mona Segall.

În cadrul aceluiași podcast, Mona Segall a vorbit și despre plecarea Ginei Pistol de la Antena 1. Conform declarațiilor făcute de Mona Segall, partenera lui Smiley a decis să renunțe la emisiunea Chefi la cuțite pentru a petrece mai mult timp cu fiica sa, Josephine.

Mona Segall.: „Eu n-am ales niciodată familia”

De asemenea, Mona Segal a vorbit și despre regretele pe care le are. Producătoarea a transmis că o înțelege pe Gina Pistol, însă regretă că nu a pus și ea familia pe primul loc, însă susține că nu putea face lucrurile altfel.

„Chefi la cuțite nu este ușor de făcut. Pentru noi, că suntem la sezonul 12, sigur că pare mai ușor. Dar munca Ginei, mai ales în perioada de audiții înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8, și uneori stătea până la 2 noaptea. Ea e obișnuită să stea cu cea mică, iar cea mică e obișnuită cu ea. Ea asta a ales. Nu mi-a fost ușor. Am încercat să o facă să se răzgândească, dar nu prea încerc să fac oamenii să se răzgândească atunci când e vorba despre o asemenea hotărâre de care depinde viața, familia. Am făcut și eu greșelile mele. Eu n-am ales niciodată familia și îmi pare rău în anumite momente. Îmi pare rău doar pentru fiul meu, dar nu puteam să o fac altfel. Sentimentul de vinovăție există. Nu încerc să conving pe nimeni, pentru că sunt decizii de viață și nu fac decât să mă supun eu unei mare presiuni și responsabilități”, a declarat producătoarea de la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
11 septembrie 2024
11 septembrie 2024