Prima pagină » Razboi în Ucraina » Unde se află buncărul antiatomic din Siberia, în care s-ar ascunde președintele Vladimir Putin: „Îi este frică să întâlnească pe cineva”

Unde se află buncărul antiatomic din Siberia, în care s-ar ascunde președintele Vladimir Putin: „Îi este frică să întâlnească pe cineva”

03 mart. 2022, 20:30,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-ar ascunde într-un buncăr antiatomic din Siberia. Expertul militar Oleg Zhdanov susține că Vladimir Putin se află deja într-un buncăr antiatomic din Siberia, mai exact în capitala Republicii Altai, Gorno-Altaisk, la peste 3.000 de kilometri de Moscova.

Putin ar fi ascuns într-un buncăr din Siberia

Expertul militar Oleg Zhdanov susține pentru site-ul ucrainean independent obozrevatel.com că liderul de la Kremlin a părăsit de urgență Moscova. Președintele e într-un buncăr antiatomic în capitala Republicii Altai, Gorno-Altaisk, la peste 3.000 de kilometri de reședința sa. Gorno-Altaisk este un oraș de 54.000 locuitori.
Parte a Federaţiei Ruse, republica Altai face parte din Districtul Federal Siberian și se află în sudul Siberiei, având graniţă cu Kazahstan, China şi cu Mongolia.

Colonel în rezervă: „Putin stă în buncăr, îi e frică”

Din unele informații, acolo există un buncăr antiatomic, unde preşedintele rus îşi mai primea colaboratorii apropiaţi, iar acum a devenit cel mai sigur loc pentru Putin.

Informația despre o posibilă deplasare a lui Vladimir Putin de la Moscova nu a fost și nici nu poate fi confirmată oficial, insistă chiar autorul ei, Oleg Zhdanov, colonel în rezervă, fost ofițer de control operațional în Statul Major al Forțelor Armate Ucrainene timp de 20 de ani.

„Putin s-a implicat în joc și a intrat all-in. Și-a riscat nu doar cariera, ci și viața, pur și simplu fizic. Pentru că dacă va pierde, poarte pierde tot. De aceea îi este frică să întâlnească pe cineva, astfel încât cineva, undeva, să nu stropească ceva pe el și să facă altceva.Acum este singur, chiar și împotriva propriei sale elite. Priviți ce se întâmplă cu economia rusă. Încă câteva zile și va fi doar un colaps. Și nu uitați: a spus că toți vor muri, iar el va merge în Rai”, a declarat Zhdanov.

Buncărul lui Putin, „un întreg oraș subteran”

Citat de Daily Mail, politologul Valery Solovei, fost profesor în Moscova, susţine și el că preşedintele rus şi-ar fi trimis familia în buncărul antiatomic din Munţii Altai.

„În weekend, familia președintelui Putin a fost evacuată într-un buncăr special pregătit în caz de război nuclear. Acest buncăr este situat în Republica Altai. De fapt, nu este un buncăr, ci un întreg oraș subteran, dotat cu tehnologie de ultimă oră”, a susținut Solovei, citează libertatea.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *