Prima pagină » Cancan ultimă oră » Unde s-a retras Nelu Curcă din La Bloc după ce s-a călugărit? Motivul pentru care actorul s-a apropiat de Dumnezeu

Unde s-a retras Nelu Curcă din La Bloc după ce s-a călugărit? Motivul pentru care actorul s-a apropiat de Dumnezeu

19 apr. 2022, 22:02,
în Cancan ultimă oră

Mihai Coadă, cunoscut pentru rolul pe care îl interpreta în serialul La Bloc, s-a retras din lumea mondenă și și-a schimbat radical viața. El s-a dus la mănăstire, iar de câțiva ani trăiește o altă etapă, cu rugăciune și cu o viață închinată lui Dumnezeu.

Actorul stârnea hohote de râs în serialul La bloc, în perioada 2002-2007. Nelu, rolul pe care îl interpreta, i-a adus acestuia multe aprecieri și părea că nu îi lipsește nimic din viața împlinitoare pe care o ducea la acea vreme.

Mihai Coadă a părăsit lumina reflectoarelor și și-a urmat calea inimii

Totuși, lucrurile s-au schimbat radical, iar Mihai Coadă a părăsit lumina reflectoarelor și și-a urmat calea inimii. Astfel, cunoscutul actor s-a călăgărit și s-a retras la mănăstire, acolo unde trăiește de câțiva ani buni.

Decizia sa a fost luată în 2012, atunci când, dorind să se împărtășească, un preot l-a refuzat pe Mihai Coadă, motivând că de-a lungul vieții sale a făcut lucruri care l-au îndepărtat de Dumnezeu. Actorul a mărturisit atunci că a făcut mai multe fapte care au fost împotriva convingerilor sale religioase, iar asta l-a determinat să o ia pe calea bisericii.

Traiul bisericesc l-a ajutat pe fostul actor

Mihai Coadă este acum mult mai liniștit și împăcat cu viața sa, iar traiul bisericesc l-a ajutat pe fostul actor să ajungă la o stare de conștiință mult mai profundă.

Se pare că acesta s-ar fi retras la Mănăstirea Turnu de lângă Ploiești, oraș în care se află și familia sa, scrie ciao.ro. Aici este înconjurat de multă verdeață și trăiește într-o adevărată oază de liniște, ducând viața care îi oferă cea mai mare împlinire sufletească.

La mânăstirea Turnu, actorul Mihai Coadă participă la toate slujbele, nu doar cele din zi de sărbătoare, ajută cu ce poate, se implică în mai multe activități alături de călugări. La actorie nu a renunțat de tot. Mihai Coadă nu mai acceptă orice rol, cu atât mai puțin al unui personaj haios, pus mereu pe șotii sau cu un vocabular colorat. Actorul joacă doar în piese religioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *