Prima pagină » Magazin » Unde poți merge de Paște în România? Iată o ofertă de nerefuzat
Unde poți merge de Paște în România? Iată o ofertă de nerefuzat

Unde poți merge de Paște în România? Iată o ofertă de nerefuzat

30 mart. 2023, 15:40, 1 ,
în Magazin

Ți-ai făcut planul pentru Paște? Dacă nu și totuși ai dori să vizitezi zone deosebite din țară și să te bucuri de tradiții inedite, îți recomandăm în continuare o ofertă turistică pe care sigur o vei adora.

O găsești la agentie de turism Hello Holidays, alături de alte oferte speciale pentru anul 2023. Sperăm să îți placă și să o rezervi din timp, pentru a te bucura de o vacanță diferită și distractivă.

Este vorba despre oferta numită Paște – Circuit în Apuseni, de 5 zile, cu autocarul. Plecarea se face pe data de 14.04 din București, iar în prețul pachetului turistic sunt incluse următoarele: transport cu autocar, patru nopți de cazare cu demipensiune, prânzul festiv de Paște, ghid însoțitor din partea agenției și deplasări la cele mai populare obiective turistice. Iată traseul:

  • Cozia
  • Muzeul Aurului din Brad
  • Țebea
  • Oradea
  • Băile Felix
  • Peștera Urșilor
  • Cluj-Napoca
  • Câmpeni
  • Roșia Montană.

În continuare, îți vom prezenta programul detaliat pentru fiecare zi a circuitului turistic.

În prima zi, grupul va pleca la ora 06:00 din București, din fața Academiei Militare Carol I, spre Râmincu Vălcea, pe Valea Oltului. Primul obiectiv turistic pe care îl vei vizita este Mănăstirea Cozia, ctitorită în secolul al XIV-lea. Apoi, vei ajunge în Brad, unde vei vizita un muzeu unic în lume: Muzeul Aurului. Acesta conține exponate realizate din aur, neprelucrate de bijutieri, așa cum se găsesc în mine. După vizitarea acestui muzeu, vei ajunge la Țebea, unde vei vedea și vei afla povestea Gronului lui Horea (stejar vechi de 400 de ani) și vei vizita mormântul lui Avram Iancu. Seara, cazarea se va face în zona Vârtop.

A doua zi o poți petrece după bunul plac. Fie poți alege să petreci timpul în împrejurimi, fie poți achita o excursie separată la Oradea și Băile Felix. Seara vei merge la slujba de Înviere de la biserica din Vârtop.

Ziua a treia, de Paște, vei lua masa festivă de prânz, iar apoi poți opta, contra cost, pentru o excursie până la Peștera Urșilor. Seara te vei întoarce în Vârtop.

A patra zi poți petrece timpul la hotel și împrejurimi sau poți opta pentru o excursie până la Cluj – Napoca, unde te vei bucura de un tur panoramic al orașului și vei admira cele mai frumoase obiective turistice.

Ultima zi este destinată drumului spre București. Înainte, vei putea vizita Câmpeni și Roșia Montană. În Capitală vei ajunge seara, în jurul orei 23:00, bineînțeles în funcție și de trafic și condițiile meteo.

Așa cum poți observa, este o ofertă pe care nu trebuie să o ratezi, având în vedere că te vei bucura de numeroase obiective turistice. Intră pe site-ul agenției și descoperă și alte oferte Paste Romania 2023 de la Hello Holidays, care cu siguranță îți vor părea deosebite. De asemenea, poți merge direct într-o agenție Hello Holidays. pentru a rezerva.

Sursa foto: www.helloholidays.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *