Prima pagină » Actualitate » Unde petrece Ilie Năstase Crăciunul? „Nu aveam atunci posibilitatea să facem Crăciunul cu artificii!“
Unde petrece Ilie Năstase Crăciunul? „Nu aveam atunci posibilitatea să facem Crăciunul cu artificii!“

Unde petrece Ilie Năstase Crăciunul? „Nu aveam atunci posibilitatea să facem Crăciunul cu artificii!“

20 dec. 2023, 08:24,
în Actualitate

Ilie Năstase, cel mai bun jucător de tenis din istoria României, a avut o viață întreagă parte de agitație și de un program încărcat. Ilie Năstase își va petrece Crăciunul alături de familie. Fostul mare tenismen își dorește liniște.

Unde petrece Ilie Năstase Crăciunul?

Fostul mare profesionist de tenis, în vârstă de 77 de ani nu duce lipsă de iubire, și este mereu însoțit de frumoasa lui soție, Ioana Năstase. Fostul mare sportiv a povestit ce va face de Crăciun și a spus ce dorințe are pentru anul 2024.

Puțini știu că Ilie Năstase a avut parte de o copilărie modestă, care de multe ori avea poate și lipsuri.

„Nu prea îmi mai aduc aminte exact de sărbători. Eu stau mai mult prin avioane și plecat, așa că nu aveam cum să am un Crăciun așa obișnuit. Poate când eram mic, dar în rest de Crăciun, de ziua mea eram așa mai mult prin avioane. Când eram copil făceam Crăciunul mai mult prin familie, dar acum nu. În copilărie făceam o masă mare, dacă mai aveam bani așa mulți să facem, pentru că de multe ori nu aveam. Nu era bogată, dar cât se putea să fim mulțumiți”, a spus Ilie Năstase.

Fostul tenismen are doar o singură dorință pentru 2024

Întrebat totuși care a fost cel mai frumos Crăciun petrecut vreodată, Ilie Năstase a ezitat să mărturisească, spunând că toate au fost cam la fel.

Însă acum, își dorește mai mult ca niciodată să fie alături de familia sa.

„Toate au fost cam la fel pentru mine, pentru că nu aveam atunci posibilitatea să facem Crăciunul cu artificii, cu ce se face acum. Anul acesta o să mă duc la soacra mea la Hârșova și o să-l facem acolo cu familia Ioanei, cu fratele ei cu băiatul probabil. Nu ținem post sau așa, soția mea Ioana ține, eu nu prea”, a mai precizat fostul tenismen.

Cât pentru anul următor, Ilie Năstase nu are foarte multe dorințe. El a spus că își dorește să fie sănătos să se poată bucura de ceea ce are.

„Pentru anul următor îmi doresc să fiu sănătos, eu nu am altceva ce să-mi doresc”, a explicat fostul sportiv.

Recent, soția lui, în vârstă de 46 de ani le-a oferit oamenilor sărmani mai multe daruri pentru a se putea și ei bucura de sărbătorile de iarnă. Ioana a spus că niciodată nu a stat pe gânduri atunci când i s-a cerut ajutorul, deoarece sunt oameni care au mare nevoie de susținere.

„Mereu mi-a plăcut să ajut oamenii, mai ales că acum se apropie și Sărbătorile și sunt sentimente aparte. Recent, m-am dus pe stradă, la mama, unde stă, în Hârșova, cu câteva pungi cu ce le trebuie la fiecare, cu câte un bănuț, cu cât am putut și eu, și le-am oferit la persoanele care am crezut eu că au mare nevoie de ele. Așa am fost mereu, oricine mi-a cerut ajutorul, nu am stat pe gânduri și am ajutat”, a declarat soția lui Ilie Năstase, care a spus unde va petrece Crăciunul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *