Prima pagină » Cancan ultimă oră » Unde locuiesc, de fapt, Cristina Spătar și copiii ei? Artista a spus adevărul: ,,Sunt mult mai multe oportunități acolo”

Unde locuiesc, de fapt, Cristina Spătar și copiii ei? Artista a spus adevărul: ,,Sunt mult mai multe oportunități acolo”

13 mart. 2022, 14:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cristina Spătar a dispărut o vreme din lumina reflectoarelor și s-a concentrat pe creșterea și educarea copiilor ei. Amândoi au rezultate de excepție în ceea ce fac, iar artista nu poate fi decât mândră de cei mici. Aida, în vârstă de 9 ani tocmai a terminat cu brio un curs de modelling al lui Cătălin Botezatu, iar Albert, la doar 11 ani, este căpitan al unei echipe de fotbal.

Invitată în platoul Teo Show, Cristina Spătar mărturisește cum este viața de părinte cu dublu rol și cum reușește să aibă grijă ca cei mici să fie bine în fiecare zi.

Și-a găsit sau nu Cristina Spătar jumătatea?

Cristina Spătar a fost asociată de-a lungul timpului cu tot felul de bărbați.

Ultimul partener de viață cu care s-a afișat a fost Tibi Vărzaru, de care s-a despărțit în urmă cu ceva timp. De atunci paparazzi au tot surprins-o cu diferiți bărbați, însă aceasta nega vehement zvonurile. Cristina Spătar a decis să rupă tăcerea și să facă lumină în ceea ce privește acest subiect.

Astfel, cântăreața a dezvăluit pentru WOWbiz.ro ce se întâmplă în prezent în viața ei, pe plan sentimental.

„Eu cu Tibi nu mai avem nimic. Nu mai am cu nimeni nimic. Acum sunt singură și neliniștită. Sunt doar eu și copiii.”, a spus Cristina Spătar, în exclusivitate.

Unde locuiește, de fapt, Cristina Spătar?

De-a lungul timpului, s-a speculat în presă că artista Cristina Spătar s-ar fi mutat împreună cu copiii ei în Anglia. Însă, vedeta ne-a dezvăluit că nu acolo locuiește, situația fiind altfel.

“Sora mea stă în Anglia. Am fost la ea în vizită și apoi s-a speculat, vezi Doamne, că m-am mutat acolo.

Mi-ar plăcea pe viitor să mă mut acolo, dar doar pentru copii, să studieze. Sunt mult mai multe oportunități acolo, față de România și legislația e de așa manieră încât să te ajute, nu să te împiedice, în orice ai vrea să întreprinzi.”, a declarat Cristina Spătar.

Există, totuși, un loc în afara României, unde Cristina Spătar ar dori să se mute. Aceasta afirmă că îi place acolo, mai ales pentru faptul că și sora ei va avea un domiciliu în acea țară, în scurt timp.

“Sora mea, în câțiva ani se va retrage în Italia. În Italia chiar mi-ar plăcea să stau. E fain tare acolo. Nu mă mut în Anglia, dar dacă copiii vor vrea să studieze acolo, ok. Pentru facultăți chair se merită, m-am documentat.”, a mărturisit Cristina Spătar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *