Prima pagină » National » Unde este protecția consumatorului când este nevoie? Un traficant de droguri s-a dus la poliție să se plângă că marfa vândută de el este de slabă calitate

Unde este protecția consumatorului când este nevoie? Un traficant de droguri s-a dus la poliție să se plângă că marfa vândută de el este de slabă calitate

23 aug. 2022, 11:30,
în National

Pare că România este țara tuturor posibilităților după ce un traficant de droguri s-a dus la poliție să reclame că marfa vândută de el este de slabă calitate. Poliţiştii au rămas mască în momentul în care tânărul, senin, le-a spus cu ce probleme se confruntă. Și nu, problemele tânărului nu au legătură cu prețul ridicat la alimente, facturile mari la energie sau puterea de cumpărare mică.

Nu este singurul paradox în mediul traficului de droguri. În urmă cu ceva timp, un traficant de droguri avea postat în apartament un set de reguli, printre care și un program de funcționare.

Un traficant de droguri s-a dus la poliție să reclame calitatea drogurilor vândute

Așadar, într-o zi liniștită de vară, polițiștii din din cadrul Poliției Târgu Lăpuș au fost şocaţi de faptul că un tânăr traficant de droguri li se adresează într-o problemă extraordinară. Concret, băiatul domiciliar în Cupșeni, în vârstă de 20 de ani, s-a prezentat la secție reclamând faptul că drogurile pe care le vinde sunt de slabă calitate.

Nemulțumirea tânărului era că i-a împrumutat unui alt individ suma de 8.000 de lei pentru achiziționarea unei cantități de droguri. Acesta a preluat drogurile și le-a comercializat mai departe. Partea proastă e că mai toți consumatorii s-au plâns de faptul că produsul are o calitatea slabă.

Polițiștii l-au ascultat cu atenție, probabil și-au făcut câteva cruci, și l-au luat la întrebări pe tânăr. Aceștia au mai aflat faptul că marfă nu avea absolut niciun efect. Polițiștii au făcut și ei rost de marfă și au testat-o într-un laborator. Nu mică le-a fost mirarea când au constatat că toată cocaina era doar… aspirină pisată (praf de aspirină). Articolul a apărut pe vasiledale.ro, iar jurnaliștii arată faptul că informațiile au fost confirmate de oamenii legii care au mai explicat faptul că pe rolul secției în cauză s-a întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de înşelăciune, dar și trafic de droguri.

Traficanți de droguri proști, prinși de oamenii legii

Cu toate că sună absurd și pare că ar fi un caz unic, traficantul prezentat mai sus nu este chiar cel mai prost din istoria umanității. Poate fi inclus într-un top, pe un loc fruntaș, clar. De exemplu, în 2017, un traficant de droguri a sunat la poliție să reclame faptul că i s-a furat cocaina din mașină. S-a întâmplat în Floria, iar polițiștii s-au arătat surprinși de reclamația tânărului.

” Blackmon i-a spus poliţistului care a răspuns apelului că cineva i-a spart maşina când era parcată pe Ed Street, la n. 400, şi i-a furat 50.000 de dolari şi un sfert de uncie (o uncie este echivalentul a 28 de grame — n.r.) de cocaină dintr-un compartiment”, a precizat poliţia la acea vreme

Așadar, de la traficantul de droguri care avea un program de funcționare, până la traficantul de droguri care a reclamat la poliție faptul că i s-a furat marfa, traficanții spun și fac lucruri trăsnite. Vom vedea dacă traficantul care a reclamat calitatea slabă a produselor achiziționate va avea parte de un tratament corespunzător și din partea inspectorilor ANPC. Menționăm faptul că nu se cunoaște cu exactitate dacă individul a depus  și o astfel de reclamație. În fond, totul este posibil.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024