Prima pagină » Actualitate » Una dintre cele mai frumoase polițiste din Brașov a murit într-un tragic accident în autospeciala poliției. Colegii ei au transmis un mesaj cutremurător – FOTO
Una dintre cele mai frumoase polițiste din Brașov a murit într-un tragic accident în autospeciala poliției. Colegii ei au transmis un mesaj cutremurător - FOTO

Una dintre cele mai frumoase polițiste din Brașov a murit într-un tragic accident în autospeciala poliției. Colegii ei au transmis un mesaj cutremurător – FOTO

16 aug. 2024, 20:55,
în Actualitate

O tânără agent de poliție, în vârstă de 21 de ani, a murit vineri, 16 august, într-un accident de circulație produs pe DN 13, în județul Brașov, după ce într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului umed, semiremorca unui ansamblu de vehicule a derapat și a păstruns pe sensul opus de mers, unde a acroșat autospeciala de poliție la volanul căreia se afla tânăra agent de poliție.

„Astăzi, în timp ce se afla în serviciu, în dreptul localității Pădurea Bogați din județul Brașov, o semiremorcă a intrat pe contrasens lovind mașina de poliție condusă de către colega noastră în vârstă de 21 de ani.

Din nefericire, impactul a fost unul devastator, medicii sosiți la fața locului nemaiputând să facă altceva decât să constate decesul acesteia.

Din păcate gradul de protecție pe care „autospeciala” de poliție îl poate asigura în cazul unor astfel de coliziuni este minim…

Drum lin către îngeri, Roberta!!!!”, au transmis colegii acesteia.

O polițistă de doar 21 de ani a murit în urma unui accident rutier teribil

Reiterăm faptul că accidentul rutier în care tânăra polițiștă a murit a avut loc pe DN 13, în județul Brașov.

„În această după-amiază, pe DN13, în zona Pădurea Bogății, din județul Brașov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate un ansamblu de vehicule și o autospecială de poliție.

La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și ale Serviciului Criminalistic, pentru a efectua cercetări pentru lămurirea împrejurărilor care au condus la producerea accidentului.

Primele date, obținute de la fața locului, indică faptul că, într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului umed, semiremorca ansamblului auto a derapat, ceea ce a condus la pătrunderea acesteia pe sensul opus de mers, unde a acroșat autospeciala la volanul căreia se afla o tânăra agent de polițe, în vârstă de 21 de ani.

Din nefericire, colega noastră a suferit leziuni incompatibile cu viața”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *