Prima pagină » Cancan » Una dintre cele mai frumoase femei din televiziune a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. „Abia deschid ochii”

Una dintre cele mai frumoase femei din televiziune a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice. „Abia deschid ochii”

04 sept. 2024, 09:30,
Cezar Bulgaru în Cancan

Una dintre cele mai frumoase femei din televiziune, din SUA, a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice.

Tamra Judge, cunoscută din reality show-ul ‘The Real Housewives of Orange County’, și-a sărbătorit ziua de naștere în timp ce se recupera după o serie de operații estetice, printre care un lifting facial și tratamente cu laser.

Tamra Judge, una dintre cele mai frumoase femei din televiziune, a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice

La începutul săptămânii, Tamra a împărtășit cu cei aproape două milioane de urmăritori ai săi câteva fotografii care o înfățișează în stadiul actual de recuperare, după intervențiile estetice. Într-un videoclip postat, ea și-a arătat chipul, încă marcat de efectele procedurilor.

„Așadar, astăzi este de fapt ziua a treia – făc totul pas cu pas… literalmente. La mulți ani mie! Din anumite motive am crezut că ieri a fost ziua a treia și de fapt este astăzi. Aceasta este cea mai proastă zi din toate și se întâmplă să fie de ziua mea.”

Postarea vine după ce, duminică, ea le-a spus fanilor pe Instagram că simte cum pielea „o să i se spargă”.

„Nu știu cum se poate înrăutăți totul. Abia deschid ochii”, a împărtășit ea la acea vreme.

Ea a explicat: „Umflarea este de la laserul CO2. Sunt umflată până la piept. Vă puteți imagina cum se simte. Gâtul mă doare puțin, după ce am fost intubată . Doar să vă țin la curent cu asta.

Umflăturile sunt destul de serioase, dar nu dor cu adevărat. Pur și simplu simt că mă strânge pielea”, a declarat ea așteptând cu nerăbdare să se vindece.

„Dr. Mowlds îmi promite că schimbarea va fi radicală după asta, așa că sunt încântată. Dar, în general, chipul meu arată ca și cum ar trebui să arate: drăguț și crocant„, a dezvăluit ea.

Tamra Judge a mai trecut acum câțiva ani prin diverse operații și intervenții

Aceasta nu este prima dată când vedeta apelează la chirurgia estetică. În trecut, ea și-a mai făcut câteva intervenții, iar acum a decis că are nevoie de o nouă schimbare.

„În urmă cu șapte ani, am avut un lifting în partea inferioară a feței, dar am sărit peste partea superioară – ca și cum am pictat casa, dar am uitat ornamentele”, a explicat ea cum ceva vreme.

În octombrie anul trecut, Tamra a anunțat pe social media că a fost spitalizată din cauza unei obstrucții intestinale, după ce a avut dureri puternice de stomac.

Înainte de aceste recente intervenții estetice, în 2012, Tamra a trecut printr-o operație de urgență pentru o hernie strangulată. Această procedură a lăsat o cicatrice urâtă în zona ombilicului, motiv pentru care a decis să facă o abdominoplastie corectivă anul trecut.

„A fost unul dintre cele mai dureroase lucruri pe care le-am făcut vreodată în viața mea”, a spus Judge pentru PEOPLE în februarie 2023 despre această experiență. „Dumnezeu știe că am mai fost sub cuțit, dar recuperarea din asta a fost mai rea decât orice. Am mai trecut prin dureri, adică am născut patru copii și chiar și asta a fost mai ușor!” – și-a amintit ea.

Din nefericire, una dintre cele mai frumoase femei din televiziune, din SUA, a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024